17 dages diæt udfordringen + DVD

17 dages diæt udfordringen + DVD

DEL

Der er et enormt svar på de 17 Day Diæt som følge af mediernes skub fra shows som The Læger og Dr. Phil. Så hvad bliver folk så psyched op om The 17 Day Diet?

17 dages udfordringen

Dr. Mike, forfatter af programmet siger, at det er den måde oplysningerne emballeret og præsenteret, der er nyt! Aftalt, er Den 17 Day Diæt leveret på en måde, der både psykologi og fysiologi vægttab for at hjælpe Dieters tabe sig hurtigt og holde det ud.

Den 17 Day Diæt appellerer til folk, og det siger, ‘Hey, kan du miste 10 til 12 pounds på blot 17 dage!’ Der virkelig får folk psyched op!

Den psykologi tilgang og emballering af kosten information sætte et nyt spin på hvordan folk tænker om vægttab. At miste 20, 30 eller 100 pounds kan være en skræmmende tanke, men den 17 Day Diæt forbereder psykologisk folk til at tackle vægttab i små overskuelige bid størrelser!

Den 17 Day Diæt har et nyt spin på fysiologi vægttab også. Dr. Mike forklarer, at gentagelse er involveret i traditionel kost faktisk hindrer vægttab. Den 17 Day Diæt planen giver Dieters at ændre mad muligheder og kulhydrat indtag hver 17 dage fjerne gentagelsen, som fører til kedsomhed og plateauer. Dr. Mike har opfundet denne proces ‘krop forveksling’ og mener, at dette er den afgørende for vægttab succes.

Selvfølgelig, vil du arbejde hen imod at fjerne raffineret sukker, alkohol og forarbejdede fødevarer og øge dit forbrug af vand og naturlige fødevarer på denne diæt også!

17 dages udfordringen er bakket op af videnskabsmænd

Nye forskningsresultater afslører både kort og lang sigt fordele til hurtigt vægttab. Dieters i hurtigt vægttab gruppe havde større vægttab og langsigtet vægttab maintance og er ikke mere udsatte for at genvinde vægt end Dieters der mistede vægt langsommere.

Den 17 Day Diæt gør hurtigt vægttab en indstilling og baser programmet på lovende nye forskningsresultater kliniske. En klinisk undersøgelse offentliggjort i The International Society of Behavioral Medicine viser, at tabe vægt hurtigt kan være nøglen til at holde det ud.

17s minutter træning

Er det svært at få psyched op om motion? Ja, for en masse mennesker tanken om motion er smertefuldt!

Men, tabe sig og holde det ud er ikke opnås ved diæt alene, motion er afgørende for succes. Dr. Mike har produceret den ’17 minutters træning DVD’ for at ledsage kost planen.

Kritikere kan hævde, at 17 minutters motion er utilstrækkelig og dårligt rådgivet. som forfatter, forklarer imidlertid Dr. Mike, folk med stillesiddende livsstil kan have gavn ved at starte en øvelse program med kortere sessioner.

Det er lettere at få psyched op om en øvelse program, når du ved, du kan starte med blot 17 minutter. Den 17 minutters træning tager et problem, at ved første øjekast synes overvældende at den gennemsnitlige Joe eller Josie; arbejder ud i 60 minutter om dagen og bryder det i håndterbare 17 minutters blokke af tid.

Faktisk er der omkring 60 minutters træning inkluderet i DVD-pakke. De 17 minutters træning fokuserer på abs, gluts, fuld krop og arme og er designet til at rumme en fuld legeme, 60 minutters træning, når det gøres i sin helhed.

Hvor kan man købe bogen?

Du kan købe bogen for $ 21,50 og ‘The 17 minutters træning’ for $ 12,00 eller begge for $ 29,00 på The 17 Day Diæt hjemmeside.

Vente! Du har måske en chance for at vinde en gratis kopi af den 17 Day Diæt at hoppe starte dit vægttab planen.