Autisme og Kost: Sådan Skifter du til en Glutenfri kost

Autisme og Kost: Sådan Skifter du til en Glutenfri kost

DEL

I årevis har forældre til autistiske børn rapporterede adfærd forbedringer i at fjerne kasein og gluten fra kosten. Alligevel autisme og kost behandlinger forbliver kontroversiel og ikke godt accepteret inden for det medicinske samfund. Undersøgelser viser blandede resultater. Selv om det er klogt for læger til at holde ud at anbefale autistiske kost indtil yderligere videnskabelige undersøgelser fremme mere afgørende resultater, en glutenfri kasein-fri diæt (faste bruttoinvesteringer) er ikke farligt. Det er en meget nærende kost.

Gør overgangen til en faste diæt – Hvad er Gluten? Hvad er Kasein?

Hvede og kasein er store kosten hæfteklammer i USA, men hvis en forælder til et autistisk barn bruger masser af forarbejdede fødevarer, skifte til en faste bruttoinvesteringer kost kan være svært. Streng overholdelse af kosten er absolut nødvendigt at korrekt evaluere resultaterne. Det omfatter befri børns omgivelser af alle mulige veje for krydskontaminering med gluten. Mens ingen kost vil arbejde for hvert barn, ikke at tage den autisme kost alvorligt vil altid resultere i fiasko.

Gluten er et protein molekyle som findes i alle former for hvede, rug og byg; og kasein er et proteinmolekyle findes i mælk. Selv om det er vigtigt at fjerne alle former for kasein, er det også vigtigt at forstå, at kasein er kun en af ​​de proteinmolekyler, der findes i mælk. I glutenfri samfund, er autisme kost kendt som et glutenfrit mejeri-fri diæt fordi skal elimineres alle former for mælkeprotein; ikke bare kasein.

Nemt at skifte til en diæt, som kun indeholder fukdkorn

Gluten, kasein, og andre mejeriprodukter proteiner bære en række forskellige navne på mærkningen af ​​fødevarer. Desuden bliver uafprøvede produkter til krydskontaminering med gluten og gluten rester af 20 dele per million eller mindre lovligt lov til at blive annonceret som glutenfri er begge vigtige spørgsmål, når de spiser forarbejdede fødevarer. Indtil forældre lærer hvilke mærker og produkter er sikre, hele fødevarer ernæring er den nemmeste måde at skifte til en gluten-fri, mejeri-fri kost.

I første omgang, denne type af autistiske kost er mere restriktive end nødvendigt, men fungerer som en god afskaffelse kost, mens forældrene lærer, hvordan forskellige fødevarer påvirker deres autistiske barn. Det gør involvere mere arbejde i køkkenet; plus at få et autistisk barn til at samarbejde kan være svært. Nogle af det ekstra arbejde og besvær vil opløse som sikre produkter, livretter, og madlavning genveje tilbage til kosten.

Hvad er Fuldkornskost? Hvilke fødevarer er bedst?

Hele fødevarer er ikke-forarbejdede fødevarer. De er generelt findes på ydersiden øerne i supermarkedet. Det ferske kød tilfælde, de friske grøntsager og frugter sektioner er alle gode glutenfri, kasein-fri, autistiske kost fødevarer. Til at begynde, skal du starte med grundlæggende former for protein som:

 • friske æg
 • fersk kød
 • fersk fjerkrækød
 • frisk fisk

Tilsæt derefter hvad friske frugter og grøntsager barnet vil spise. De fleste børn kan godt lide:

 • dampede grønne bønner
 • blødkogte ærter
 • Mos eller bagte kartofler
 • mosede eller bagte søde kartofler
 • majskolber
 • bananer
 • vindruer
 • appelsin eller mandarin sektioner
 • melon tern
 • æbler (skåret i kiler eller skræl og kog i æblemos)

Prøv at bruge velkendte fødevarer. Men mange autistiske børn faktisk afhængige af hvede og kasein i mælkeprodukter, der kan gøre overgangen til en faste bruttoinvesteringer kost følelsesmæssigt traumatiske såvel som fysisk vanskelig. Også være forberedt på yderligere fødevarer følsomheder, der kan overfladevand, når de store lovovertrædere af gluten og kasein elimineres fra kosten.

Mens kosten vurdering er lettere uden en masse af forarbejdede fødevarer (det er bedst at tilføje emballerede fødevarer en ad gangen for at overvåge eventuelle negative reaktioner), til at hjælpe med barn fortrolighed yderligere glutenfri kasein-fri fødevarer er:

 • majsolie (kan bruges til at lave pommes frites eller røre-fries)
 • Heinz eller Hunts ketchup
 • Søde baby Rays eller Kraft BBQ saucer
 • Bedste mad s mayonnaise (hvis ikke allergisk / følsomme over for soja)
 • Onkel Bens konverteret hvide ris
 • minut ris
 • Ore Ida frosne pommes frites, tator tots eller hash browns

Et alternativ til glutenfri kost til forældre med autistiske børn

En bare-knogler, glutenfri kasein-fri, hele fødevarer kost som illustreret ovenfor ville være yderst vanskeligt for voksne at følge trofast, endsige et lille barn; selv for en meget kort tid, samtidig med at kroppen til afvænning fra kasein og gluten.

Nogle forældre til autistiske børn vælger at lette deres barn ind i kosten, snarere end at gå kold tyrker. For at gøre dette, skal du starte ved at fjerne alle mejeriprodukter. Mens barnet stadig kunne lide svære abstinenser, det tager kun et par dage for kroppen at skille sig af kasein rester. Gluten tager meget længere tid; overalt fra seks måneder til et år, når alle spor af gluten er blevet fjernet fra kosten og miljø.

Autisme hos børn og kost – Skift til en kostplan med Wholefoods

Mange forældre til et autistisk barn ønske om at give den glutenfri, kasein-fri kost en prøvekørsel, især når de læser vidnesbyrd andre forældre. Mens videnskabelige undersøgelser ikke viser blandede resultater, en masse forældre finde en faste bruttoinvesteringer kost at være indsatsen værd.

En hele fødevarer, glutenfri kasein-fri kost er den nemmeste måde for forældre til autistiske børn til at skifte, da læring, som forarbejdede fødevarer er sikre, og hvordan til at bage med alternative mel tager tid. Men lider mange autistiske børn med abstinenser på grund af gluten og kasein afhængighed. Et alternativ autisme og kost behandling er først at fjerne alle mælkeprodukter, så senere fjerne alle kilder til gluten og mulige gluten krydskontaminering spørgsmål langsommere.