Bariatric læger anbefaler at man ikke godkender ny medicin

Bariatric læger anbefaler at man ikke godkender ny medicin

DEL

The American Society of Bariatric Læger er blevet offentligt spørgsmålstegn den seneste amerikanske Food and Drug Administrations beslutning om at afslå godkendelse af kosten ny kost narkotika Contrave. Dette er den nyeste af de tre stoffer i det sidste år eller deromkring, der er blevet slået ned af Food and Drug Administration af forskellige årsager. Den amerikanske Bariatric Læger siger, at de føler sig som de stoffer bliver holdt til en højere standard end andre lægemidler, der behandler forskellige sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk. De siger også, at de nye lavere BMI niveau krav til kirurgiske vægttab procedure Lap Band nylig godkendt af FDA, kan sende et dårligt signal til overvægtige patienter.

FDA Handlinger

FDA afviste at godkende Contrave, men i stedet spurgte producenten, Orexigen Therapeutics, at gennemføre en undersøgelse “af tilstrækkelig størrelse og varighed” til at undersøge de potentielle kardiovaskulære risici ved den nye kost narkotika, en kombination af medikamenter naltrexon og bupropion HCL. Bekendtgørelsen, at FDA ikke havde godkendt Contrave kom mindre end to måneder efter, at FDA endokrinologiske og metaboliske Drugs Advisory Committee gav deres godkendelse til Contrave, stemme 13 til 7 i et møde og kommenterede, at de følte fordelene ville sandsynligvis opvejer risiciene.

Havde Contrave godkendt det ville have været den første nye kost narkotika i det seneste årti. Bekymringen om det stof, var, at det syntes at øge blodtrykket hos visse patienter, som allerede havde forhøjet blodtryk. Nogle siger, at lægemidlet har lignende egenskaber til en anden kost narkotika Meridia, som blev taget ud af markedet sidste år på grund af sin hypertensive problemer hos patienter bruger den. Der har været en del diskussion om, hvorfor Contrave ikke coulld er godkendt til brug hos patienter, der ikke har forhøjet blodtryk. Nogle læger mener tilsyneladende, at FDA er ved at blive løbet forsigtige på grund af de hjerte-kar-problemer, de Phen Phen kombination vægttab narkotika forårsagede flere år siden. De siger også, at de spørgsmål hvis FDA tager i betragtning, at der også er sundhedsmæssige risici med at blive fede.

Fysikeres reaktioner

Hvad er meget forvirrende for nogle af de læger, er, at både Contrave og en anden afvist lægemiddel, Qnexa er faktisk kombinationer af lægemidler, der allerede er i brug, og tilsyneladende betragtes sikkert nok for andre forhold. Af en eller anden grund er FDA ikke giver dem mulighed for at blive anvendt til behandling af fedme hos patienter. Lægerne sætter spørgsmålstegn hvorfor ikke kunne brugt stoffet inden for overvægtige patienter, der ikke har forhøjet blodtryk. Medicin, der anvendes til anden sygdom os få visse restriktioner på dem, at de skal følge. De spekulerer hvorfor ikke disse lægemidler.

De andre to kost lægemidler, der for nylig blev ikke godkendt af FDA-panelet blev Lorcaserin fremstillet af Arena Pharmaceuticals og phentermin / kontrolleret frigivelse topiramat med det foreslåede navn, Qnexa, Vivus.

Ingen ord endnu, hvis skaberne af Contrave vil følge op med de undersøgelser, som er blevet foreslået af FDA. De har allerede investeret flere milliarder dollars og overvejer afvisningen af ​​de andre vægttab narkotika dens ikke klart, om de ønsker at investere endnu flere penge under omstændighederne. Bariatric læger håber, at dette ikke afskrække andre medicinalselskaber fra at udvikle nye lægemidler til vægttab i fremtiden.