Bedste kost til efter ferien

Bedste kost til efter ferien

DEL

Det er ikke ualmindeligt at tage på i vægt i feriesæsonen, fra Thanksgiving til jul og nytår. Forskellige kostvaner arbejde for forskellige mennesker til at hjælpe med at tabe ferie vægt, og når det kombineres med en øvelse rutine er de bedste måder at tabe pounds. Vær sikker på at tjekke med en læge, før du begynder en kost eller motion rutine og rydde dit valg af kost. Husk: hvis man ikke virker, så prøv en anden, indtil du finder den rigtige pasform, og hvis du finder dig selv at give op, gøre eller finde en støtte gruppe af andre mennesker også ønsker at tabe sig.

Den Mest Effektive Mad

Lav kulhydrat kost

Højt proteinindhold, lavt kulhydrat kost er gode til at tabe sig, fordi de reducerer sult. Flere undersøgelser har vist, at dem, der bruger sådanne kostvaner er mindre sulten end dem, der bruger traditionelle lavt kalorieindhold kostvaner. Nøglen til denne kost er, at diæter stadig har en relativt høj proteinindtagelse (normalt omkring 30% af kosten eller mere) og drastisk reducerer indtagelse af kulhydrater. Eksempler på de lave Carb kostvaner er Atkins og Protein Power, selv om der er en række andre.

Lavt kalorieindhold kostvaner

Kostvaner, der reducerer kalorier er effektive til at tabe sig og slippe ekstra ferie pounds. Disse fokuserer på at beregne antallet af kalorier en person har brug for på en dag for at bevare deres vægt og reducere den med mellem 500 til 1000 kalorier om dagen for langsom og støt vægttab. Nogle af disse kostvaner, såsom Weight Watchers, tilbud støttegrupper personligt eller online, der hjælper en række mennesker holde sig til kosten. Andre lavt kalorieindhold kostvaner omfatter DASH kost og kost til Go.

Andre kostvaner (under tæt lægeovervågning)

Kostvaner med meget lavt kalorieindhold

Meget lavt kalorieindhold kostvaner er en ekstrem form for nær sult til at tabe sig. De er ganske effektive til vægttab, men skal ske under tilsyn af en læge, da denne diæt har en række bivirkninger og kan være farlig.

Detox kost

Detox kost fokuserer på at fjerne noget toksin fra kroppen (eller afgifte kroppen). Disse kan være rent faste, kan involvere en saft eller honning-vand kun kost, eller kan involvere fjernelse af visse fødevarer fra kosten, såsom kogte fødevarer eller fedt. Detox kost gjort i lang tid, kan være usundt; det er meget vigtigt at rådføre sig med en læge, før detoxing og for at sikre, at længden af ​​detoxing du vil gøre for vægttab er godkendt af lægen.

Dyrk motion

Selvom reducere kalorier alene er effektivt til at tabe sig, er den bedste måde at tabe sig efter ferien er at integrere en god øvelse rutine i dit liv, der starter små. De fleste kost planer tilskynde udøver, da det er godt ikke kun for vægttab, men for din krop (og hjerte) samt