Dårlige madvarer i det nordamerikanske køkken

Dårlige madvarer i det nordamerikanske køkken

DEL

Med masseproduktion af mad til at brødføde en stadigt voksende befolkning, forbrugere, nu mere end nogensinde, skal være opmærksomme på, hvad man skal kigge efter i deres ingredienser, både at spise og undgå. Følgende er de centrale aktører i hallen af ​​skam mad listen. Nogle af disse fødevarer, der har stort set ingen næringsværdi, men der er et par på listen, skræmmende som det kan være, at der ikke engang rigtig mad.

Majssirup

Fruktose er en sukker, der findes naturligt i sådanne fødevarer som honning og frugt. Højfructosemajssirup, på den anden side, er en yderst koncentreret form af fruktose, der ikke kan findes naturligt. Det blev skabt af Corn Raffinaderier Association of America for at erstatte sukker i mange mainstream fødevarer som et billigere og sødere alternativ. Hvad er egentlig så slemt om at spise lidt ekstra sukker? HFCS producerer ikke insulin og da kroppen ikke kan nedbryde det, det konverterer let til fedt. HFC hæmmer også et kemisk stof kaldet peptin, en af ​​dens funktioner er, at det fortæller hjernen, når at stoppe med at spise. Dette kan føre til overspisning resulterer i vægtøgning, diabetes, højt blodtryk og højt kolesterol.

Masseproduceret kød og mejeriprodukter

Det giver mening, at hvis en kemisk eller toksin ind i en fødekæde, vil koncentrationsniveauerne være højere jo længere oppe i kæden du går. Mange mennesker er klar over høje niveauer af kviksølv, der plager fiskebestandene. Hvad der kan synes at være lave niveauer i de nederste fiskearter svare til toksiske kviksølvniveauerne for arter på toppen af ​​kæden, såsom delfiner og hvaler. Det er præcis den virkning, mennesker har, når forbrugende kød og mejeriprodukter. Slutproduktet er en ophobning af pesticider, hormoner, steroider og antibiotika, hvilket resulterer i kogalskab, fugleinfluenza, svineinfluenza, salmonella, E. coli og selvfølgelig kviksølv forgiftning.

Simple kulhydrater

Simple kulhydrater simpelthen ikke har nogen næringsværdi. De består af hvidt brød, hvidt mel, hvide ris, hvid pasta og hvidt sukker. Hvidt mel, selv hvid beriget mel, indeholder stort set ingen næringsværdi, fordi de fleste af korn næringsstoffer bliver ødelagt under raffineringen. De berige mel ved først tømte den for alle næringsstoffer og derefter tilføje en lille smule tilbage for at gøre det synes ikke så slemt. I stedet for at købe hvid, vælger fuldkorn og fødevarer, der indeholder komplekse kulhydrater såsom frugt, brune ris, og bælgfrugter.

En persons helbred, energi, og ofte samlede lykke har meget at gøre med deres kost. Spise fødevarer, der er nærende og så frisk som muligt er et af de enkleste måder at ikke kun forbedre sundheden, men den samlede livskvalitet