Den dejlige kaloriekur: Morgenmad

Den dejlige kaloriekur: Morgenmad

DEL

Så du nærmer de to-ugers mærke 1200 kalorieindhold / dag kost og du er bare plain syge af gode valg og ikke ønsker at ødelægge din dag med de dårlige, så …

Hvad har du ellers på menuen?

Bare for at få alle på samme side, hvad vi ved indtil videre om morgenmad, som ideelt set forbliver under 250 kalorier eller deromkring …

Bedste valg: Havregryn

Andenrangs valg: Kolde korn og æg-baserede retter, afhængigt af detaljerne

En decideret blandet landhandel: Pandekager, vafler, fransk toast og deres ligesindede.

Og resten? Endnu mere decideret blandet.

Til Vid:

Hvad med gode gamle …

Bagels?

Lyder sundt nok, ikke?

Eh.

Din største problem her er bagel, en mellemstor en af ​​som vil køre dig et eller andet sted omkring 300-350 kalorier. Men det er en helt bagel. Hvis du går den åbne konfronteret rute, du ikke er i så dårlig stand. Figur omkring 170 kalorier for bagel, lox er blot 33 kalorier per ounce, og 100 kalorier pr ounce af regelmæssig flødeost … så du bør i stedet sandsynligvis gå med den perfekt spiselige LYS flødeost, 45 kalorier en spiseskefuld. Det sætter dig på omkring 250, så selvom du smider på et stykke løg (5-6 cal.) Og / eller tomat (15 cal.), Er du stadig under 300. Det er ikke en masse mad, men det ll gøre i nød.

Kiks og sauce?

Åh min. Du ønsker ikke at vide.

(C’mon, ikke engang en småkage og en minimal klat sovs?)

(Tro mig om dette. Hold dig i bevægelse.)

Pop Tarts?

En enkelt jordbær Pop Tart er omkring 200 kalorier. Så ja, du kan gå der, men vil du virkelig ønsker at? Er det det værd? Hvad er en Pop Tart, ligesom seks bider i bedste? Ved 33 kalorier pr bid?

Eh … Måske ikke. Hvad med en …

Muffins?

Lidt bedre, afhængigt af størrelsen og ingredienser. Lave ende ville være omkring 130 kalorier; Starbucks ende ville være mere som 420 kalorier … og hvis det ikke var slemt nok, vil det smager ligesom en Starbucks klid muffin. (Seriøst, deres kager er aldrig nogensinde så godt som de ser, er de?)

Okay, måske ikke Starbucks, men hvad hvis jeg hovedet ved siden af ​​Jamba Juice for en …

Smoothie?

Vi vil komme ind på specifikke fastfood valg på en anden dag, men generelt, ja, nogle af deres 16 oz. drikkevarer er inden for området, vi vil, så du kan se for dig selv på deres ernæring side. The Caribbean Passion, for eksempel, er 250 på næsen. Igen: Det er de 16-ouncers, den mindste størrelse.

Du kan også tydeligvis lave din egen derhjemme med en kædereaktion med frugt (jeg kan virkelig ikke understrege dette nok: BÆR), yoghurt, juice, mælk og protein efter eget valg. Nogle gange kan en perfekt velsmagende og påfyldning shake tager ikke meget overhovedet i vejen for ingredienser, indsats eller opfindsomhed. Jeg havde bare en af ​​disse tidligere i dag:

1 kop usødet mandelmælk = 40 kalorier

1 banan = omkring 100 kalorier

1/2 kop Dreyers vanille fedtfri frosne yoghurt = 90 kalorier

Par pakker af Splenda og nogle is = ud til ingen

Total kalorier: 230. Sult tilfredshed: Acceptabelt.

Men du sandsynligvis ikke ønsker blot en shake til morgenmad, medmindre du er Tommy Lasorda (Børn … spørge dine forældre.); du vil hellere have, siger, et glas appelsinjuice (110-120 kalorier / kop) kombineret med …

Andre snacks?

Donut? (185 kalorier bare for en PLAIN en. No.)

Engelsk muffin? (Lige så slemt.)

Kaffe kage? (Værre endnu.)

(Forværret suk) …

Ristet brød? Helt ærligt?

Afhænger af toast, men sikker, en dejlig 70-kalorie skive Orowheat Dobbelt Fibre med en 50-kalorie spiseskefuld druemost jelly? Lyder ikke alt, påfyldning til mig, men sikker, hvis du er at desperat for en ændring af tempo, gå til den.

Og med det, jeg tror, ​​vi har dækket alle de konventionelle morgenmad. Forhåbentlig ved nu, er det blevet klart, at en masse af denne diæt er om at hæve ens bevidsthed om de stats på alt, hvad du spiser, hvad enten det er en entree, en drik eller et krydderi. Du kan spise noget, du ønsker, teknisk, så længe du betaler nok opmærksomhed til at holde antallet nede. Hvis du virkelig, virkelig, virkelig kan ikke modstå at Krispy Kreme, det være langt fra mig i Donut-blok, du, så længe du ved, hvilken slags numre, du indtage, og hvordan det kommer til at påvirke resten af ​​din dag . (200 kalorier for en glaseret. Ikke så slemt som du troede, eh?)

Personligt ville jeg hellere spare på morgenmad, fordi det frigør mig op til at være mere liberal med resten af ​​dagen, men hvis du er mere af en frokost-skipper, så ved alle midler, tag fat i sirup og få (relativt) helt vildt.

Og taler om frokost …

Bliv hængende.