Diæter med hurtige resultater og vellykket finish

Diæter med hurtige resultater og vellykket finish

DEL

Hver person på diæt ønsker at se resultater hurtigt, og hver tomme tabt er som en cheerleader, der vinker mod målet.

Problemet med de fleste slankekure er imidlertid, at spejlet tager et stykke tid at anerkende nogen ændring i udseende. De fleste almindelige kost kalorieindhold reduktion og motion vil resultere i et vægttab på en eller to pounds per uge, hvilket er den anbefalede plan for de fleste læger.

Men der er flere kostvaner derude, der forsøger at fremme en hurtigere vægttab. Som talje reducerer, ønsket om at holde sig til det øger, hvilket gør nogle af de kostvaner meget vellykket for vægttab.

Problemet med disse kostvaner er, at succeshistorier ikke altid synes at have lykkelige slutninger. Da vægttab er så hurtig og kostvaner så drastisk, mange spekulere i, at disse kostvaner ikke underviser nye vaner, derfor optagning deres gamle dårlige vaner, så snart de når deres mål.

Slankekure strategier

Kost succeshistorier er ofte kortlivet, da dårlige vaner er nemme at gå tilbage til. Det ser ud til, at når vægten er tabt, er mange Dieters tilbage med et “hvad nu?” I dette tilfælde ser det ud til, at den langsigtede kost, hvor der dannes nye vaner, ville have et mere vellykket resultat. Men mange aldrig gøre det til resultatet, fordi resultaterne er langsomme og de bliver trætte før de nogensinde droppe en størrelse.

En løsning på dette diæter dilemma er at blande flere kostvaner sammen. Hop starte en kost med et drastisk plan med henblik på at se resultater med det samme, og derefter flytte ind i en mere konservativ kostplan. Dette vil bidrage til at øge moral med umiddelbare resultater; i mellemtiden, vil efterbehandling kosten med en langsommere vægttab sats fremme gode vaner og en ny livsstil.

At vælge en kostplan

Når du vælger en plan, der involverer en læge er altid et godt udgangspunkt. En læge vil være i stand til at bidrage til at gøre en beslutning baseret på personlige sundhedsspørgsmål, og kan også gøre en uddannet beslutning om, hvorvidt slankekure er noget at overveje overhovedet.