Dukankuren er den nyeste lav-carb vægttabsplan

Dukankuren er den nyeste lav-carb vægttabsplan

DEL

Den seneste kost mani sat til at feje hele Nordamerika har rødder, der går tilbage 25 år. Det er, når en fransk læge ved navn Pierre Dukan skrev i et videnskabeligt tidsskrift af “lammende fiasko” af lavt kalorieindhold kost.

“Det sætter kvoter doser, og portioner, men glemmer, at de mennesker, at skulle følge det er lavet af kød og blod, følelser og instinkter,” skrev han.

I de næste to årtier, han eksperimenterede med forskellige vægttab regimer i sin praksis, og til sidst producerede The Dukankuren: Den franske Medical løsning til permanent vægttab udgivet af Hodder og Stoughton. Siden da millioner af tilhængere har taget hans plan, herunder mor til prins Williams forlovede, Kate Middleton.

Den lave kulhydrat kost, der løber gennem de fire stadier af angreb, vægttab, stabilisering og cruise, starter med en høj-protein, no-carb tilgang, der tilbyder diæter en sætliste af 72 proteinrige fødevarer til at vælge for at spise i den første uge af programmet. En vegetarisk komponent hver anden dag fremhæver fase to, som 28 low-carb grøntsager tilsættes blandingen.

I stabilisering eller konsolidering fase, små mængder af kulhydrater er genindført til kosten. målet i denne fase er, at diæter at miste en pund hver femte dag. I modsætning til andre low-carb diæter såsom Atkins og Middelhavet Diet, Dukan giver også tilhængere til at have to fest måltider om ugen.

Når diæter har nået mål vægt, han eller hun flytter til “cruise” stadie. Du kan derefter spise, hvad du vil have hver dag i ugen undtagen torsdage, når du skal vende tilbage til den “angreb” stadie. Løftet er, at du kan bevare dit mål vægt for livet.

Dr. Dukan fastholder, at hans kost fungerer langt mere effektivt end lavt kalorieindhold kost, som han skriver er logisk kun i teorien.

“I praksis er det den mest foruroligende og den mindst effektive.”

Dukan, hvis speciale er ernæring og hvem der er formand for riposte, en international sammenslutning af ernæringseksperter, siger i sin bog, at overvægtige mennesker, der ønsker at tabe sig har brug for et hurtigt virkende kost, der bringer hurtige resultater, så de kan bevare deres motivation.

“… de har også brug præcise mål at opnå, fastsat af en ekstern instruktør, med en række forskellige niveauer og overgangssteder at stræbe efter, så de kan se deres indsats og sammenligne dem med de forventede resultater,” skriver han.

Bogen, der blev en bestseller i Det Forenede Kongerige efter den blev oversat til engelsk, er indstillet til at være tilgængelige via online-boghandlere i USA og Canada inden for et par uger.

Anmeldere af kosten, mens ikke diskontering af effektiviteten af ​​dûkan videnskabelige tilgang til vægttab, tyder på, at problemet med hans plan er dens strenge begrænsninger på, hvad der kan spises, især i den tidlige fase. Den rene protein kost kan også forårsage overdreven flatulens og træthed, dens kritikere antyder.