Få Kalorier: Den Bedst Sandwich i Verden

Få Kalorier: Den Bedst Sandwich i Verden

DEL

Okay, så hvis du har fulgt de råd af din diætist, du havde en dejlig, lys-men-relativt-påfyldning morgenmad, siger, havregryn og toast og / eller frugt, som holdt dig ned omkring 250 kalorier og pænt tided dig indtil frokost. Det giver dig omkring 950 kalorier for at lege med for resten af ​​dagen. En måde at se på dette ville være: “Okee doke, det er 475 kalorier for hvert måltid!” Men en anden måde, og den måde jeg anbefale, er at fortsætte med at …

Hold mængden nede

… og forlade masser af vrikke plads til resten af ​​dagen. Dette skyldes, at meget kan ske i resten af ​​dagen. Du kunne få et tilfælde af munchies omkring 04:00. Du kunne få inviteret ud til drikkevarer eller middag med en ven eller dato. Du kunne have en elendig nat ud, kommer hjem og desperat higer efter en sen nat snack til at juble dig op. Og ud over den uforudsigelighed i livet, er der den simple kendsgerning, at de fleste af os nyde en stor, varm, solid middag, så det er det måltid, vi virkelig ønsker at være i stand til at spendere på. Det er også den måltid, der har flest timer mellem den og den næste måltid. Så hvad jeg får på her er, at jeg har fundet denne diæt går lettest ved at holde frokost omkring 350 kalorier, 400 på de fleste.

Nu er der alle mulige frokost muligheder, mange flere end morgenmad, og vi vil forsøge at ramme så mange som vi kan i de kommende kolonner, men lad os starte med det mest standard frokost begreb af alle …

Sandwich

Hvilket er en temmelig stor og forskelligartet kategori helt af sig selv, men vi vil begynde med at fokusere på det mest konventionelle forestilling om en sandwich, at det at være frokost kød, grøntsager, ost og krydderier på to skiver brød. Så lad os bryde det ned. Nem ting først:

Frokostkød

Du kan virkelig ikke gå galt, spærring eventuelle religiøse regler, du følger, med pakker af skiver kyllingebryst (33 kalorier per 42 gram servering), skinke (50 kalorier pr 51 gram servering) og kalkun (ditto). Røget skinke dypper lidt under, at der på 45 kalorier, eller hvis du har en sød kød tand, kan du gå med honning skinke til bare en smule dyrere, på 70 kalorier. Du er også temmelig sikkert med roastbeef (60 kalorier). Pastrami er i den højere ende, ved 80 kalorier til 57 gram, og selv kalkun pastrami er stadig deroppe på 75 cal. Afvige fra dette område, og tingene bliver dicier stadig. Bologna er en kæmpestor 90 kalorier pr skive på toppen af ​​at være Bologna. Salami er en fantastisk 120 kalorier for en simpel 30 gram servering.

Bacon i øvrigt hvis du i det hele BLT ting, er ikke så slemt en mulighed, som man skulle tro:

  • Klassisk bacon: 50 kalorier / skive
  • Maple præmie: 45 kalorier / skive
  • Tyrkiet bacon: 35 kalorier / skive
  • Centre cut: 25 kalorier / skive
  • Ekstra mager kalkun bacon: 20 kalorier / skive

(Ja, jeg ved, jeg sprunget fårekød. You “Princess Bride” fanatikere spekulerer på, hvordan kaloriefattige en munter MLT er bliver nødt til at gøre din egen forskning.)

Så okay, lad os sige, at du spille det et eller andet sted i midten og lade omkring 70 kalorier for kød. Nu kan vi bunke på nogle …

Grøntsager!

Jeg er generelt ikke en stor veggie fyr, men jeg vil sige det for dem: De ved hvordan man laver en sandwich et måltid. Og ved bemærkelsesværdigt lavt kalorieindhold omkostninger!

  • 1 salatblad: 1 kalorie (!!)
  • 1 skive tomat: 5 kalorier
  • 1/4 kop grøn peber (mere end nok til en sandwich): 7 kalorier
  • 1 tyk skive løg: 15 kalorier

Og så videre og så videre. Dybest set, banke dig ud, især hvis du gå let på …

Krydderier

For så vidt angår den årtier gamle mayo-sennep debat går, har jeg altid komme ned på siden af ​​mayo, smag-wise, men kalorie-wise, jeg skal side med sennep. Selv en sennep så dekadent som honning sennep topper ved 30 kalorier / spiseskefuld, men hvis du virkelig ønsker at spille det sikkert, det er bogstaveligt talt umuligt at slå almindelig gul sennep, på en mystificerende nul kalorier. Hvordan gør de det? Ved ikke. Google det. Mig, ville jeg gå med noget midt imellem, ligesom en dejlig Dijon sennep, 15 cal / spiseskefuld.

Sammenlign det med mayo er 90 kalorier pr spiseskefuld eller endda lys mayo s 35-40. Andre muligheder som Kraft Sandwich Spread og Miracle Whip er også i 30-35 intervallet. Du kan gå med fedtfattig mayo (15 pr spiseskefuld) eller Smart beat (10 pr spiseskefuld), men personligt, ville jeg kalde det sådan ofring af mayo smag, du kan lige så godt gå med sennep. Din kilometertal kan variere.

Under alle omstændigheder, er du velkommen til at eksperimentere med veggie og smagsstof combos til dit hjerte ønske, og hvis du er ligesom mig, vil du sandsynligvis ender med en total for de to bliver omkring 30 kalorier, at sætte os til en estimeret 100 kalorier hidtil. Hvad er der tilbage? Tid til at sige …

Ost!

Nej, undskyld, jeg vil ikke være der dækker alle typer af ost under solen, da vi vil være her hele dagen. Jeg vil heller ikke komme ind på emnet sylte. Nogensinde. Men her er teatralsk grundlæggende:

De fleste af dine fælles supermarked deli oste kommer ind på omkring 70-80 kalorier pr skive. Jeg taler om din provolone, din peber jack, din gouda, din Colby, din mozzarella, dinSwiss. Ved siden af ​​dem, vil du som regel finde nogle fedtfattige muligheder, som bringer det ned til omkring 60 eller endda 50 i tilfælde af provolone. Så fik du dine helt firkantede, individuelt indpakkede muligheder som amerikansk ost og Velveeta, som også er 60-ish, eller 50-ish, hvis du går med 2% mælk sort, og du kan endda få så lav som 30 pr skive, hvis du gå med den fedtfrie udgave, men … har du haft fedtfri ost? ‘Nuff sagde.

Så igen, lad os sigte efter på midten og estimerer 70 kalorier værd af godtgørelse ost, hvilket bringer os til ca. 170 kalorier værd af sandwich indmad. Ikke dårligt! Det er mindre end halvdelen af ​​vores ydelse for hele sandwich, forlader os med et sted mellem 180 og 230 kalorier for brød …

Hvilket vi vil dække i den næste kolonne, men hvis du ikke kan vente så længe, ​​du allerede har de fixin er for en lækker salat.