Fysisk Overgang til en Raw Living Foods Diæt

Fysisk Overgang til en Raw Living Foods Diæt

DEL

Begynd at spise Raw Living Foods

Start en rå levende fødevarer kost indebærer meget enkel proces med at tilføje i flere rå fødevarer til din kost. Grøntsager, frugter og nødder foråret til at tænke på. Ved at lade disse fødevarer rå du holder deres enzymer intakt, ikke nedværdigende deres næringsstoffer og forlader deres livskraft stadig intakt.

Det er unødvendigt at foretage drastiske ændringer i din kost. Nogle mennesker vil vælge at gøre det, fordi det passer til deres personlighed. Det er faktisk lettere at gennemføre kost- og livsstilsændringer på en blid måde, giver tid til en gradvis tilpasning til nye fødevarer.

Kilde til Organic Living Foods

Efterhånden som du tilføjer stigende mængder af rå fødevarer er det klogt at overveje kvaliteten af ​​de rå fødevarer, du spiser. At købe lokalt dyrkede produkter vil næsten altid betyde større friskhed og mindre håndtering. Økologiske produkter er fri for kemiske sprøjtemidler i form af gødning, herbicider, pesticider osv

Disse giftige stoffer kan forblive i spormængder på det yderste lag af din producere. Afgrøder ikke dyrkes økologisk har mindre behov for at beskytte sig mod aggressiv bugs og biller. På grund af de pesticider, de jorder, de dyrkes i er mangelfuld af gavnlige mikro flora og mange live næringsstoffer.

En organisk plante vil bruge nærende jord at vokse stærkt og udvikle immunitet mod skadedyr. En stærkere plante er lækrere, crunchier og fuld af mere nyttig ernæring.

Spis altid den bedste mad tilgængelig

Husk, hvis økologiske fødevarer er tilgængelige, ikke panik. Så længe du altid spise den bedste mad til rådighed, vil du altid gøre det bedste for din krop. Iblødsætning din producere i fortyndet æble cider eddike og vand har vist sig at fjerne pesticidrester.

Tag handling i dit samfund til at kilde økologiske produkter. Uddan dine venner og familie, og spørg i dit lokale supermarked for dem at levere økologisk.

Start voksende din egen. Bliv uafhængig og virkelig tage kontrol over din egen velvære. Det er den eneste måde du kan være sikker på at du virkelig spise den bedste økologiske råvarer. Dette er en mellemlang til lang sigt løsning, da det tager tid, men starte med det samme. Gør den til din nytårsforsæt at lære at og begynde at vokse dine egne grøntsager.

Drik Raw Living grøntsagssaft

Dette er den vigtigste tilføjelse kosten. De fleste af os har spist dårligt i mange år og vores fordøjelseskanalen er belagt i massive mængder af påvirket fecal affald. Dette forhindrer optimal fordøjelse af fast føde.

Vitaminer og mineraler i grøntsagssaft er suspenderet kolloidt. Dette betyder, at de tager form af meget små opløste partikler. Disse er i stand til at krydse tarmvæggen ind i blodbanen, direkte til vores celler uden at aktivere fordøjelse. Dette betyder maksimal optagelse af næringsstoffer fra minimal energiforbrug

En højere kvalitet saftpresser sikrer mindre skade på de næringsstoffer under saftfremstilling proces, så undersøger de muligheder, inden de køber en saftpresser anbefales.

Begynd at gro egne grøntsager i hjemmet til at opbygge stærke enzymer

Spirende et frø aktiverer enzymer inde i det. Dette starter den voksende proces og resulterer i gavnlige kemiske ændringer i frø næringsstoffer. Enzymer er ansvarlige for alle fysiologiske aktiviteter i kroppen, herunder fordøjelse. Tage på enzymer gennem kilder i kosten sikrer, at enzymerne fremstillet af legemet er tilgængelige for afgiftning og celle foryngelse.

De proteiner og kulhydrater inden et frø er præfordøjet under spiring, hvilket gør dem meget let for vores krops at udnytte. Vitamin C, vitamin B-kompleks og mange andre vitaminer forøges mange gange gør spirer den mest koncentrerede næringskilde rådighed.

Styrk dit immunforsvar igennem urter

En væsentlig motivation bag de fleste mennesker tilføje i sund livsstil praksis er at øge vitalitet og formindske hændelsen af ​​sygdommen. Et stærkt immunforsvar sikrer infektion, sygdom og andre mere alvorlige sygdomme kan ikke tage fat i kroppen.

Rå Økologisk hvidløg er et naturligt antibiotikum, så gør en stor infektion kæmper tilføjelse. Orientalske adaptogenic urter såsom ginseng, guarana, Ashwaganda og Tulsi alle styrke immunsystemet. Medicinske svampe såsom Astragalus, Reishi og Cordyceps er også store immune boostere.

Alle disse urter er tilgængelige i høj kvalitet, let tages tillæg form online og i de fleste helsekost butikker rundt om i landet. Prøv et par ad gangen og tilføje dem i din kost. Nogle vil passe dig bedre end andre.

Fordelene ved Raw Living Food Diæt

Spise rå, levende mad er den største ændring, du nogensinde vil gennemføre til din livsstil. Den overflod af naturen er lagt før hver af os, og kun gennem tage del af det kan vi realisere vores sande skønhed.

De fysiske næringsstoffer og den enzymatiske energi af rå levende fødevarer gør os i stand til at opfylde vores potentiale og øge vores fysiske, mentale og åndelige funktion til et hidtil uset niveau.