Grapefrugt Kost: En Lav Kulhydrat Gimmick

Grapefrugt Kost: En Lav Kulhydrat Gimmick

DEL

Den grapefrugt kost har angiveligt eksisteret siden 1930’erne og er også gået med navne som Hollywood Kost og forkert, da Mayo Clinic Diet. Der synes ikke at være nogen klar tilskrivning til kilden af ​​kosten. Det ser ud til, at ingen ønskede at tage ansvar for det.

Den grundlæggende forudsætning for den kost er, at Grapefrugt er en mystisk frugt, der en eller anden måde fremskynder “fedtforbrænding” ved at spise blot den ene halvdel af en grapefrugt før hvert måltid.

Det er selvfølgelig både latterligt og usandsynlige og så Grapefrugt kost er ikke kun om grapefrugt. Det er faktisk en ganske streng kost plan, der uhyggeligt ligne en ketogen diæt som Atkins Diæt Plan udover tilføjelsen af ​​den simple kulhydrater, højt fiberindhold grapefrugt før hvert måltid. Fortalere for kosten krav, at du kan miste cirka 10 pounds i 10 dage på diæt.

Grapefrugt er ikke en magisk frugt, men det er sundt for dig. Grapefrugt, ligesom de fleste frugter, er rig på vitaminer og mineraler.

Det er også lavt på glykæmisk indeks og inducerer mindre af en insulin respons fra din krop, end hvis du spiser raffinerede, stivelsesholdige kulhydrater i stedet. At grunden især er grunden til kosten synes at virke som annonceret på overfladen.

Du kan for eksempel ikke, forbruge en grapefrugt, efterfulgt af en dobbelt Whopper ™ tre gange om dagen og forventer at miste nogen vægt. De kulhydrater fra hamburger vil medføre en betydelig insulin respons til at håndtere den indkommende glukose belastning i blodet, og du vil være sulten igen på ingen tid. På Grapefrugt kost du er dybest set efter en ketogen diæt uden at vedtage den upopulære moniker af “lav Carb.” Brug for mere bevis? Her er et eksempel menu.

Skånekost:

Morgenmad: Grapefrugt, bacon og æg, Sort Kaffe

Frokost: grapefrugt, salat med fuldfed dressing, Ubegrænset Kød

Middag: grapefrugt, Ubegrænset kød eller fisk, ikke-stivelsesholdige grønne grøntsager

Hvis du har fjernet Grapefruit fra dette billede, hvad du ender med, er en yderst ketogen diæt planen. Sort kaffe betyder ikke tilsat sukker. Tilføjelse sukker til din Grapefrugt er også off-grænser. Kød og grøntsager og fuldfed salatdressing har meget begrænsede kulhydrater. Grunden til den Grapefrugter kost synes at virke er, fordi du rent faktisk følger Atkins Diæt under et andet navn!

Så længe du kommer til at være efter Atkins Diæt alligevel, hvorfor ikke gå hele vejen og fjerne grapefrugter så godt?

Selvom grapefrugter er unægtelig sunde, de stadig bidrage til dit blodsukker og stadig opildne en insulin respons. Ved indtagelse af kulhydrater, selv i begrænset omfang, vil din krop være se-savning ind og ud af ketose. Mange mennesker har med succes fulgt lav Carb kostvaner for år og har mistet betydelige mængder af vægt. Hvis dit mål er vægttab, bør du overveje at gå hele vejen.