HCG diæt forklaret for fuld forståelse.

HCG diæt forklaret for fuld forståelse.

DEL

I øjeblikket er antallet af kost-programmer i USA vokset.

Med hver kost program er der betydelige fordele og på den bagside, negative fordele. En af de kostvaner gør fremskridt er HCG kost. Man kan ofte se skilte fyldt med ord hævder HCG kost, i virkeligheden, arbejder og giver hurtig vægttab. De mange forskellige programmer kan gøre at vælge et program ganske vanskeligt og forstå HCG kost kan vise sig lige så vanskelig.

HCG Diæt Forklaret

Ifølge HCG kost hjemmeside, HCG er en kvindelig hormon, der bliver til stede i kroppen under graviditeten. HCG står for human Choriongonadotropin. Forsker har gengivet og isoleret dette hormon i laboratorieforsøg og dermed har HCG hormonet blevet populært i brugen af ​​HCG kost. Man bør bemærke, at HCG hormonet havde sin første opdagelse i 1920’erne, men blev ikke brugt som et vægttab supplement indtil tre årtier senere. Nu i 2017, ser man en stigning i brugen af ​​dette hormon.

Hvordan HCG Diæten Virker

Discovery Health beskriver HCG kost som en behandling, der varer i mindst 26 dage. En daglig skud af HCG hormonet vil være behov for de første 23 dage. Behandlingen kan vare op til 40 dage. Dette afhænger af størrelsen af ​​det vægttab, der er opstået de første 26 dage. Ud over at modtage daglige HCG injektioner vil HCG patienter begrænse deres kalorieindtag til 500 kalorier per dag. Maden indtages i denne 26. til 40. dages cyklus vil primært bestå af højt proteinindhold og minimale kulhydrater. Den diæter vil ikke føle sig sulten, fordi kalorie-mangel består af fedt HCG brænder slukket. Behandlingen bør ikke vare mere end 40 dage, fordi kroppen opbygger en modstand. HCG injektioner kan fortsætte efter en seks-ugers pause til at tabe yderligere fedt. HCG bør ikke misbruges.

Fordelene ved HCG Diæt

HCG Diæt giver en række fordele. Disse omfatter: hurtigt vægttab i minimal tid, næsten ingen sult smerter, læge tilsyn, og metabolisme vedligeholdt. Disse fordele er kun opnås med den strenge følgende af forplejning forsynet med HCG kost.

Bivirkninger af HCG Diæt

Selv med de dybe fordele ved HCG kost, er der stadig nogle bivirkninger, at brugerne bør være opmærksom på. Disse omfatter: hovedpine, lavt kalorieindtag og let hævelse. Nogle personer kan føle bivirkningerne af HCG kost og nogle kan ikke. Man må fuldt forberede sig på disse mulige bivirkninger.

Når man overvejer enhver kost, bør man kontakte sin læge først. Med de massive mængder af kost-programmer i omløb, at vælge en til at følge kan synes en uoverkommelig opgave. Nøglen til at vælge den rigtige kost plan er ved at evaluere ens personlige behov og finde ud af, om en bestemt kost plan passer ind i hans eller hendes livsstil. Tilpasning er nøglen.