Høj Fructose Kornsirup og dit barns kost

Høj Fructose Kornsirup og dit barns kost

DEL

Det centrale i majs raffinaderiernes holdning er forbrugeren, der skyr produkter med majssirup er simpelthen misinformeret om, hvor sikker majssirup er, især i moderate mængder. Er børn moderat i deres indtag af høj fruktose majssirup? Og er det farligt for dit barn?

HFC i dit barns kost

Check et mærke, og du vil sandsynligvis finde høj fruktose majssirup opført som en ingrediens. Majssiruppen findes i alt fra korn til brød, frosne fødevarer til krydderier. Nogle gange overraskende, HFC er en komponent i såkaldte “sundhed” fødevarer såsom protein barer, granola, og sportsdrikke. Desværre, HFC er oftest den primære sødemiddel i juice og sodavand, som børnene spiser let.

Mellem 1978 and1998, sodavand forbrug blandt unge i alderen 6 til 17 år steget 48% [J. Amerikanske Diætetiske Assoc., Bind 103, er 10, p1326-31].

I betragtning af HFC-produkter er fulde af tomme kalorier med mulig samtidig reduktion i mælk indtag og andre sunde fødevarer ved børn, ernæring lider som standard.

Farerne ved HFC

Høj fruktose majssirup har været impliceret i alt fra huller i tænderne til fedme og forhøjet kolesterol til, for nylig, diabetes, især hos små børn [ScienceDaily]. Imidlertid har andre undersøgelser vist kun en tidsmæssig sammenhæng mellem HFC indtag og øget fedme [American Journal of Clinical Nutrition, bind. 79, No. 4, 537-543]. Med undersøgelser flytter én retning til en anden, skal den sunde fornuft sejre. For at sikre dit barn en sund kost:

Undgå HFC når det er muligt

 

  • Serveres fødevarer og juice i deres mest naturlige tilstand
  • Læs etiketter og undgå produkter, hvor HFC er opført som en af ​​de første fem ingredienser
  • Opfordre børn til at drikke mælk eller vand med måltider
  • Begræns saft til en servering eller to om dagen
  • Begræns indtag af slik, småkager, sirup og krydderier og læskedrikke
  • Mind dit barn til at foretage smarte valg i skolen
  • Hold frisk frugt og rå grøntsager inden for rækkevidde til mellemmåltider

Væsentlige, undgår HFC er god mening som er enhver reduktion i fysiske eller raffineret sukker til inddragelse af hele fødevarer i dit barns kost. Hvis dit barn spiser en afbalanceret kost af fuldkorn, protein, mejeriprodukter kilder og frugt og grøntsager, vil han have mindre plads til at fylde op på de tomme kalorier af sukker og forarbejdede fødevarer.

Ja, høj fruktose majssirup er et tilsætningsstof fortjener opmærksomhed, når det kommer til dit barns helbred. Men sund fornuft, etiket læsning, og mad i sin grundform er nøgler til stempling ud den bekymring