Hvordan får man energi, genbruger og spiser rigtigt på samme tid.

Hvordan får man energi, genbruger og spiser rigtigt på samme tid.

DEL

Genbrug, spare energi og holde sig i form er alle ting folk skal gøre, men ofte ikke kan findes tid eller lyst. Her er et par aktuelle tips til at hjælpe gøre dem, selv på én gang.

I form i fitnesscentret og i hjemmet

Tænk på al den tid og energi udlagt på fitnesscentre og fitness centre. Hvorfor kan den energi, der er svedte ud af stressede obsessives på step-maskiner, cykling maskiner og løbebånd udnyttes til generatorer? På denne måde ville alle de nødvendige for at køre fitnesscentret magt leveres af brugerne selv og eventuelle ekstra kunne føres ind i National Grid og dermed reducere landets behov for forurenende, ressource ødelægge, kraftværker.

På samme måde kunne regeringen lovgive for alle hjem for at have løbebånd, romaskiner og løbebånd monteret som standard, så folk kunne forsyne deres egne energibehov. Dette ville løse flere problemer på én gang – reducere udgifterne til energi i hjemmet, reducere det voksende fedme problemet og dæk ud energiske småbørn. Rem et lille barn til den kørende maskine og lod ham gå. Tilsvarende med hunde.

På denne måde kunne hvert medlem af familien med til at levere deres hjem energibehov. I stedet for faldt foran fjernsynet de kunne træde i pedalerne til magten deres foretrukne sæber. Og hvis der ikke er nok energi til at drive programmet så ville bremse som en gammel vind-up grammofon og dermed tilskynde dem til at cykle hurtigere. Forestil hele familien stræber efter at holde fjernsynet går som X Factor nærmede sit klimaks. Der ville være nok elektricitet til at forsyne hele landet.

Sundhedsmæssige fordele ved at holde sig i form

Øvelsen kræves ville også få cirkulationen i gang, hvilket vil mindske behovet for så meget centralvarme, forbedre kondition og skære medicinske regninger, fysisk trætte seere ud, så søvnløshed ville være en saga blot og bevise langt mere effektiv end slankekure.

Alle vil være size 10s, uden cellulite, mellemgulv buler eller åreknuder. De ville se bedre ud, føle sig bedre og ikke bekymre sig om at se skrald tv-programmer i midten af ​​eftermiddagen, fordi det ville være alt for god af samfundet og miljøet.

Genbrug mad og haveaffald

De, der bor i højhuset blokke er velsignet, miljømæssigt set. Flade tage er ideel til en massiv kompostbunke, som ikke kun genbruger mad og haveaffald, men giver isolering og smukke rige ler. Varmen fra den bunke vil også give ekstra varme til lejlighederne.

Højhuse kunne spire storslåede hængende haver, at sætte den gamle babyloniske vidunder i skyggen. Wildlife ville være forsynet med en ny sikker havn på himlen, selvom sikkerhedsnet skulle leveres til baby bunny kaniner, der går for tæt på kanten.

Mindre fragtomkostninger

Regeringen kunne også insistere på, at bilerne er udstyret med pedaler på hvert sæde, så passagererne kunne bidrage til den nødvendige elektricitet til at drive de nye ikke-forurenende batteridrevne biler. Hand pedaler ville fordoble produktionen og bidrager til fitness af passagererne. Ikke længere vil de nødt til at føle sig skyldige over at bruge en bil og deres body mass index, blodtryk og aerobe fitness niveauer forbedre. Børnesæder til biler vil også bære dem som standard, således at de unge ville føle en del af energien spillet og forhåbentlig falde i søvn udmattet efter kun et par miles, at komme af med den ‘er vi næsten der endnu?’ syndrom.

Flying kunne også gøre brug af dette begreb. Lavprisflyselskaber kunne blive endnu mindre frilly ved at sikre, at de, der kunne cykle eller ro hurtigere betalt mindre. Kabinepersonalet kunne stå på bagsiden af ​​flyet, wielding lange piske og råbe Hurtigere! Harder! som de fløj. In-flight ville underholdning leveres ved at gætte vægten af ​​passagerer før og efter deres flugt eller ved at lave væddemål på, hvor mange ville overleve rejsen til næste lufthavn.

Og endelig…

Del en seng. Sovende alene er ikke energieffektiv. En anden krop i sengen, eller endda to eller tre mere, genererer tiltrængt varme på kolde nætter. I historisk tid, var det helt acceptabelt at dele en seng i en kro eller logi hus med en komplet fremmed. Det er først i de senere år, at folk er begyndt at sove alene og hvem ved, hvad venskaber kan komme af sådanne tætte kontakter. Folk kan sove lyd i bevidstheden om, at de gør deres til samfundet og holde deres fødder varme på samme tid.