Hvorfor Virker Kostplaner Ikke?

Hvorfor Virker Kostplaner Ikke?

DEL

Uanset om det er en overdimensioneret midsection eller en hurtig fem pounds, kultur er besat med vægt og udseende.

Kost er den go-to vægttab støtte, men ironisk nok, de fleste af dem mislykkes. Hvorfor? Der er flere grunde folk mislykkes i slankekure og vægttab mål.

Kostens Begrænsninger

Ingen kan lide restriktioner. Fortæller en diæter at en hel sektion af fødevarer såsom kulhydrater eller rødt kød er slukket grænser er en fiasko venter på at ske. Ligesom et barn besked på ikke at røre ved et stykke legetøj, fristelsen til sidst bliver overvældende. I stedet bør Dieters søge at styre deres portioner og træffe sunde beslutninger i stedet for at skære hele fødevaregrupper og fornægte sig selv vigtige næringsstoffer.

Sund livsstil, sund vægt

En sund vægt er resultatet af en sund livsstil. Crash eller fad slankekure kan forårsage dramatiske vægttab, men så snart diæter begynder at spise tabu fødevarer igen, meget af den pounds kommer snigende tilbage. Ofte Dieters rapport vinder tilbage endnu mere vægt end de tabte. I stedet bør man forfølge en daglig livsstil portion kontrol og nærende måltider.

Kosttilskud og Piller

Den mætning af kosttilskud på markedet er overvældende for mange. Virksomheder målrette overvægtige Dieters med påstande om, at deres pille forårsager vægttab. Ingen af ​​de kost piller bortset fra Alli er godkendt af FDA. Der er ingen magisk pille, der vil smelte eller opløse fedt fra kroppen, selvom nogle slankepiller kan øge stofskiftet eller give andre fordele, at støtte med væskeophobning eller andre problemer. Den sande måde at få sunde og forblive sunde er gennem en nærende kost og motion.

Fastende til vægttab

Nogle vægttab guruer fremme fastende til vægttab. Dette betyder at forbruge en alle flydende kost i flere dage ad gangen. Kost som Master Rens anbefaler mindst 10 dage med et maksimum på 40. Selv om det er næsten sikkert, at man vil tabe sig på denne diæt, er det meget farligt. Derudover er de fleste af det tabte i løbet af en hurtig vægt kommer tilbage hurtigt, når spise genoptages, da kroppen reagerer på sin sult-tilstand ved at opbevare ekstra fedt.

Succes med et lavt kalorieindhold i kosten

Lav kalorietal fører til lavt energiforbrug og lavt stofskifte. Kroppen reagerer på en tung kalorieindhold begrænsning ved at nedsætte deres stofskifte, reducere mængden af ​​kalorier naturligt brændt og resulterer i sløv energiniveauer. De fleste voksne har brug for mindst 1800 kalorier hver dag. At have succes i slankekure, bør de fleste af disse kalorier kommer fra sunde kilder i stedet for store mængder af fedt og sukker.

FAD kostvaner er ikke den måde at opnå en sund vægt. I stedet vælger moderat motion, nærende fødevarer og mådehold.