Japanske Terapi – Hydroterapi og kostenterapi

Japanske Terapi – Hydroterapi og kostenterapi

DEL

Japanske medicin er stigende i popularitet, selvom det stadig er mindre kendte i Vesten, i sammenligning med ayurvedisk medicin, traditionel kinesisk eller tibetansk medicin. To former for japanske terapier, som har eksisteret i mange år omfatter den praksis, hydroterapi og kosten terapi.

Hvad er japansk hydroterapi?

Hydroterapi dybest set indebærer brug af vand som et middel til at rense kroppen og hjælpe med at lindre forskellige sundhedsmæssige betingelser, samt at afværge forskellige sygdomme. Traditionelt har sygdommen været knyttet til urenhed og usund livsstil, som er den vigtigste grund til, at brugen af ​​hydroterapi ses som en vigtig tilgang til sundhed og wellness. Besøg på naturlige onsen spa bade er en meget populær del af japansk liv, mens badning betragtes som en normal dagligt ritual. Troen på, at mineral spa-bade har naturlige helbredende egenskaber er ikke kun findes i japansk kultur, som konceptet var også en stor del af romersk historie.

I komplementær medicin For Dummies, Young fremhæver vigtige sundhedsmæssige fordele forbundet med praksis i japanske hydroterapi, til også at omfatte følgende:

  • lindrer gigtsmerter
  • hjælper ledsmerter
  • forbedrer omsætning
  • hjælper med at forhindre forkølelse og influenza

Japanske kostterapi – Makrobiologi

En form for japansk kosten terapi, som enormt er steget i popularitet i de seneste år, primært takket være de kendtes profiler af sine tilhængere som Chris Martin og Gwyneth Paltrow, er macrobiotics. Dog har været brugt siden oldtiden, den praksis med at spise visse fødevarer i kombination og undgå andre fødevarer. Ifølge Young, centrale aspekter af japansk kosten terapi, omfatter følgende:

  • spise årstidens mad
  • spise friske fødevarer
  • balancering og kombinere fødevarer farver / oprindelser
  • kombinere mad fra jord / hav / bjerge i et fad
  • balancering sure / basiske fødevarer

Macrobiotics bliver et populært valg inden vestlige kulturer, da det har mange helbredende fordele og hjælper med at reducere sukker trang, hvilket kan føre til vægtøgning. Imidlertid er macrobiotics ikke kun relateret til mad og drikke, med mange makrobiotiske tilhængere også beslutte at vedtage en makrobiotisk livsstil, hvor selv tøj og møbler er valgt til at passe sammen med denne japanske tilgang til livet.

Som fremhævet ovenfor, sammen med kinesisk medicin og ayurvedisk medicin, er japanske terapier også begyndt at vinde popularitet. Japanske behandlingsformer såsom cupping og macrobiotics er begunstiget af flere berømtheder, herunder skuespillerinde Gwyneth Paltrow. Hydroterapi har været praktiseret siden oldtiden, og er kendt for at hjælpe med at afværge forkølelser og influenza, forbedre omsætning, lethed gigt smerter og lindre væk højt stressniveau og angst.