Koffein Energidrinks: ACE, XS og BPM

Koffein Energidrinks: ACE, XS og BPM

DEL

Alle ved, hvordan det føles mellem frokost og slutningen af ​​en arbejdsdag, når morgenen sensoriske overbelastning begynder at aftage til en stabil pause.

Mens kolleger er ved at nå til en anden kop kaffe, eller andre koffein-rige drikkevarer eller snacks, måske et bedre alternativ faktisk være en energidrik.

Hvorfor undgå koffein?

Mens koffein er et naturligt forekommende stof, der er fint i moderate mængder, den gennemsnitlige person i USA forbruger mere end han burde, i gennemsnit 280 mg hver dag, hvilket svarer til blot én af følgende:

 • Fire mørk chokolade Hershey barer
 • Fire dåser af Jolt cola
 • Fire skud af espresso
 • Seks dåser af kost koks
 • Otte dåser af koks Classic
 • 24 ounce af almindelig kaffe
 • En dåse kokain energi drik

En Dartmouth Medical School undersøgelse viste, at koffein forhindrer insulin i effektivt at trække sukker, der skal bruges som energi. Resultatet er, at det bliver lagret som fedt, og at ens risiko for diabetes stiger.

Hvis dette ikke er nok, er den høje fra koffein altid efterfulgt af et nedbrud, der kan efterlade en følelse behovet for en endnu større stigning end oprindeligt søgte.

Hvilke Energidrikke er Koffeinfrie?

Koffein gratis energidrikke er ikke altid let at finde. Mens kaffe er ofte under opsejling gratis på kontoret, er hjørnet butikken altid fyldt med Red Bull og Mountain Dew. Og i nogle byer, såsom New York og San Antonio, der er områder, hvor en café er på tværs af gaden fra en anden café, og der er så meget trafik, at hverken er såret af konkurrencen.

Det følgende er en liste over koffein gratis energidrikke:

 • ACE Energy Drink
 • BPM Energi
 • Mørk Hund Energy Drink
 • Lipovitan B3 Energy Drink
 • XS Energy Drink

Vær på vagt, selv om. Mørk Hund og XS er kun koffein fri i begrænsede varianter, men man ville få svært ved at kende uden omhyggelig undersøgelse. For eksempel er de XS varianter, der er koffein fri annoncere det på dåserne, men er mindre indlysende på dem, som indeholder den.

Uden koffein, Hvor Skal Man Så Få Energi Fra?

Koffein er en stimulans, men det er ikke en energi booster per se. Det løft kommer fra en øget hjertefrekvens, der er en direkte virkning af indtagelse af lægemidlet. Sammen med koffein, er energi også stammer fra sukker og kalorier.

Energidrikke uden sukker eller koffein forsøge at tilbyde energi gennem B-vitaminer, som bemærket i navnet på Lipovitan B3 Energy Drink. XS Energi Drinks tilbyde en kombination af B12 og C. Faktisk XS har en stor mængde af vitamin B12 på en hele 4900%!

Mens forbruge 4900% af ens daglige dosis af B12 kan synes som alt for meget, Tara Kerpelman s Medill Reports artiklen, “ABCs af Børne vitaminer og mineraler,” udgivet i Northwestern University, forklarer, at de overskydende vitaminer taget ind fra disse energidrikke absorberes til det punkt, de er nødvendige, og føres gennem, hvor de ikke er.

Af denne grund bør koffein fri energidrikke indtages omkring tidspunktet for en træning, når kroppen ville få mest ud af en mere naturlig energi boost. Også af denne grund, kan koffein gratis energidrikke være mere at foretrække end Red Bull eller kaffe.

Markedet er i øjeblikket oversvømmet med drikkevarer læsset med koffein, men lige så cola virksomheder har Sierra Mist og 7-Up, den energi drik markedet har ACE, BPM, og flere andre.