Kostens fordele ved hørfrø: Fibre, Antioxidanter og omega-3 fedtsyrer, alt i et...

Kostens fordele ved hørfrø: Fibre, Antioxidanter og omega-3 fedtsyrer, alt i et lille frø

DEL

Der findes flere typer af næringsstoffer, som hør frø indeholder. De, der fremmer deres brug hævder også flere andre fordele, som ikke nødvendigvis er blevet bevist af videnskaben. Den bedste måde at få disse næringsstoffer er at male dem, før de tilsættes til fødevarer.

Ernæringsmæssige fordele ved hørfrø

Disse er blot nogle af de dokumenterede kosten fordele ved at spise hørfrø:

  • Heart Sund: Der er 1,6 gram hjerte-sund omega-3-fedtsyre i kun en spiseskefuld af jorden hørfrø, ifølge Katherine Zeratsky, ernæringsekspert med Mayo Clinic. Omega-3-fedtsyrer sænker LDL-kolesterol og total kolesterol, og kan også medvirke til at sænke blodtrykket og blod triglyceridniveauer.
  • Digestive Sundhed: Det høje fiberindhold i jorden hørfrø eller hørfrø måltid lindrer forstoppelse og er godt for den samlede fordøjelsessystemet sundhed. Forskning viser, hørfrø kan også hjælpe dem, der lider af sukkersyge og Crohns sygdom eller colitis. Deltagere i en undersøgelse foretaget af University of Toronto havde 28% lavere blodsukker i timen efter at de spiste i forhold til en testgruppe, der spiste regelmæssig brød. Olien i hørfrø menes at have en helbredende effekt på betændte tarm foring.
  • Antioxidanter: Hør frø indeholder en antioxidant kaldet lignan, en type phytoøstrogen, der hjælper kroppen med at bekæmpe sygdomme som kræft. Antioxidanter findes i flere fødevarer som bær og nødder. Hørfrø er en nem måde at tilføje disse sunde stoffer til kosten.

Andre fordele ved hørfrø

De, der fremmer hørfrø hævder det giver dem, der spiser det mere energi og inducerer en beroligende stemning. Det kan også hjælpe med at regulere niveauet af blodsukker og hjælpe med at reducere betændelse forårsaget af gigt og lignende betingelser. Der er også foregav at være en fordel for immunsystemet og kroppens stofskifte.

Måder at bruge hørfrø

Hør frø kan findes i mange forberedte bagværk, korn og andre produkter. Men de ernæringsmæssige fordele er ubetydelig, hvis frøene ikke er malet. Det menneskelige fordøjelsessystem er ude af stand til at nedbryde hele hørfrø, der passerer gennem ufordøjet.

Slibning dem er den måde at frigive de mange ernæringsmæssige fordele, så de kan blive absorberet af kroppen. Når jorden, kan den resulterende hørfrø måltid føjes til mange bagværk og andre fødevarer for at give ekstra næring.

Hørfrø, en af ​​naturens Super Foods

På grund af alle disse fordele, bør hørfrø være i næsten alles kost, i stedet for at blive forvist til helsekost butikker. Det er så nemt at tilføje til sådan en bred vifte af fødevarer, hvilket gør det en anbefalet dagligt syn for alles spisekammer.