En kostplan uden kost

En kostplan uden kost

DEL

Sandsynligvis en af ​​de mest almindelige misforståelser, når det kommer til sundt vægttab er det vigtigt inkorporering af en streng diæt plan.

Faktisk er mange personer mener, at man ikke kan opnå vægttab uden en ordentlig kostplan.

Men der er gode nyheder for folk, der ønsker at opretholde de fleste af deres nuværende livsstil. ”De fleste” betyder, at restriktioner på kalorieindtag er stadig nødvendige, men ikke i samme grad som med fitness vægttab. Desværre en masse individer er ikke klar over, hvad der er kendt som den øvelse kost. Som enhver vægttab plan, øvelsen kost kommer med store udfordringer og måske ikke passer alle. Nogle kan faktisk foretrækker at engagere sig i hurtigt vægttab ved hjælp af en kost plan i stedet.

Fitness Vægttab og ingen kost

Det sandsynligvis lyder meget nemmere end hvad det egentlig er, men udøvelsen kost kan være en velsignelse for dem, der ønsker at påtage sig det. For at udføre fitness vægttab, er det vigtigt at forstå de biologiske cyklusser af det menneskelige legeme.

Sådanne biologiske cyklusser henvise til sæsoner af det menneskelige legeme. Det vil sige, at der er visse tidspunkter, hvor folk har tendens til at opleve fedtforbrænding og efterfølgende vægttab, lige så sikkert som der er særlige situationer, hvor individer er mere modtagelige for pakning på vægt.

Man skal kende deres krop og lære sine sæsoner. For eksempel på et grundlæggende niveau, folk har tendens til at være mere tilbøjelige til vægtøgning om vinteren end i varmere måneder. Dette skyldes, at koldt vejr ser ud til at stimulere appetitten mere end varmere klimaer.

Plan med kost og motion

Timing er nøglen, når det kommer til fitness kost. Det vil sige, når enkeltpersoner arbejde ud, bør de forsøge at udføre visse øvelser i en bestemt rækkefølge. For eksempel, næsten alle mennesker gør cardio det øjeblik, de træder ind i gymnastiksalen. Det er forståeligt – og endda logisk – at man ville udføre cardio først, fordi det er lettere og er god til at varme op.

Dog kan det være bedre at gennemføre et møde i vægttræning, så cardio. Dette skyldes den større mængde af kulhydrater brændt af den tidligere øvelse. Cardio sænker markant de glykogen butikker i muskler og derved udrydde udviklingen af ​​muskeltonus, hvilket fører til nogen stigning i stofskiftet.

Øvelsen kost er en genial metode til hurtigt vægttab, forudsat at det gøres ordentligt og i forbindelse med mindst et færre kalorier end normalt i ens kost om dagen.