Mejerifri diæt

Mejerifri diæt

DEL

Autisme spektrum forstyrrelser ofte reagere positivt på en gluten-fri, mejeri-fri kost. Men for de fleste autistiske børn, fjerne gluten og kasein, og nogle gange soja, kan være for drastisk en ændring. Medmindre barnet har cøliaki, kan kost interventioner for autisme spektrum forstyrrelser gøres langsomt. En meget streng afskaffelse kost, der helt fjerner alle mulige ulovlige fødevarer på én gang er i første omgang ikke påkrævet.

Hjælp autistiske børn – flyt vanerne mod en diæt uden mælkeprodukter

For at hjælpe autistiske børn tilpasse sig ændringen, at en glutenfri, kasein-fri diæt (faste bruttoinvesteringer) bringer, kan forældrene gå i den retning ved først at gennemføre et mejeri-fri kost. Mens det autistiske barns modstand og afvisning af at give op velkendte ritualer som et glas mælk før sengetid kan skabe yderligere adfærdsmæssige problemer, at eliminere alle mælkeproteiner fra kosten er langt nemmere end at tage væk det meste af maden et barn er vant til at spise .

I bogen The Autisme og ADHD kost, forfatter Barrie Silberberg advarer forældre til autistiske børn ikke at gå for hurtigt, og foreslår, at mælk indledningsvis blive erstattet i forholdet 50/50: 50% af den type mælk det autistiske barn er bruges til at drikke blandet med 50% af en alternativ mælk. Efter et par dage, hvis barnet tåler alternativ mejeriet, flytte til en større andel af mælkeerstatning; måske 40/60. Så længe barnet har det godt, Silberberg rådgiver forældre til langsomt op forholdet mellem mælk ikke-mejeri hver par dage indtil komælk er blevet fuldstændig elimineret.

Mejeriintolerance: Mælkeerstatning og Mælkealternativer

For dem med intolerance mejeri, mælkeerstatning erstatte mælk, der anvendes i opskrifter samt mælken det autistiske barn drikkevarer. For opskrifter, er nemt at finde alternativer mælk. Blot at udskifte den mælk krævet i opskriften med en af ​​de følgende ikke-mejeri mælk i en tilsvarende mængde:

 • ris mælk
 • mandelmælk
 • kokosmælk
 • hamp mælk
 • sojamælk
 • kartoffel mælk (Vances Darifree, fås i almindelig og chokolade)

Mange autistiske børn har problemer med soja, så det er bedre at ikke indføre sojamælk i kosten indtil senere. Også være forsigtig med det mærke af ris mælk, du vælger som de naturlige aromaer kan komme fra byg. Selv de markerede glutenfri kan stadig indeholde små mængder af gluten på grund af de aktuelle FDA love mærkning. Mens han var på dette tidspunkt, gluten er endnu ikke blevet slået ud af kosten, er det bedst ikke at indføre noget, der kan have behov for at blive taget væk senere.

Ud over de mange alternative mælk på markedet i dag, mejeri-fri kokke bruger også andre væsker til at erstatte mælken i opskrifter, når alternativer til mælk er ikke tilgængelige. Nogle af disse yderligere væsker er:

 • vand
 • juice frugt
 • grøntsagssaft
 • frugtpuréer som æblemos
 • yderligere æg
 • honning, majssirup eller melasse (opskrift væske vil derefter skulle reduceres)

At finde en erstatning for smør for en autismespektrumforstyrrelse

Smør erstatninger er svært at finde, da de fleste margariner indeholder kasein, kaseinat, valle eller laktose; men der er et par mælk-fri, soja-fri margariner rådighed:

 • Jorden Balance Soy Gratis
 • Fleischmann Lys
 • Mors Margarine, kosher for påskehøjtiden
 • Ghee (klaret smør har kasein og lactose fjernet)
 • Nucoa Margarine

At erstatte smør i bagning, til tider vegetabilsk olie kan anvendes i stedet for smør i opskriften. Dette fungerer godt, hvis opskriften kræver smeltet smør, eller hvis der er noget væske i opskriften, der kan elimineres eller reduceres for at kompensere for den ekstra fugtighed. En anden idé er at erstatte æblemos for en del af eller hele smør. I cookies, det gør en blød, mere kage-lignende cookie. Kokosolie gør også en god smør erstatning. Da Crisco har soja, kan Spectrum palmeolie afkortning ligeledes anvendes.

Erstatning for ost (veganerost)

Ost erstatninger er nemmere at finde, og er generelt tilgængelige på de fleste større dagligvarebutikker. Må ikke falde for oste, der hævder status mejeri-fri, selv om. Mejeri-fri oste generelt har lactose i ingredienslisten. Ost skal være mærket ”veganer.” Mens mange ost erstatninger er lavet af soja, der er veganske oste fremstillet af ris. Ulempen til de fleste veganske ost er, at uden laktose, det normalt ikke smelter godt. Dog vil de fleste små børn hellere spise skiver ost ud af hånden anyways.

Autismespektrumforstyrrelser bliver ofte bedre, efter man fjerner mælkeprodukter fra kosten

Mejeri-fri kost interventioner for autisme spektrum forstyrrelser, hvis de anvendes langsomt og sparsomt, kan hjælpe en autistisk barn forbedre samt justere til den forandring, som nye fødevarer og drikkevarer bringe. Mens forandring er aldrig nemt for alle, for et barn med autisme, kan det være særligt vanskeligt. Lempelse i en glutenfri, kasein-fri kost giver barnet tid til at tilpasse. Mens forstyrre en autistisk barns rutine vil stadig skabe stress, der skal behandles tålmodigt, de mulige fordele er umagen værd.