Hvad er Middelhavsdiæt? Spis sundt som i Middelhavet

Hvad er Middelhavsdiæt? Spis sundt som i Middelhavet

DEL

Middelhavskosten har længe været rapporteret, som den rigtige vej at gå – den bedste kost til rådighed, men hvad med hensyn til den daglige fødeindtagelse er det?

Hvilke fødevarer er i Middelhavskosten?

Den middelhavskost eller måde at spise er faktisk meget simpelt. Den består af masser af friske råvarer, der blev produceret i køkkenhaven, så fødevarer, der var i sæsonen blev der indtages.

Måder at bevare overflod af sæsonbetonede fødevarer var hovedsagelig tørring eller saltning, både raske metoder til konservering uden tilsatte kemikalier og lade sund mad, der skal spises uden for sæsonen.

Kosten er hovedsageligt plante-baseret med masser frugt og grøntsager, nødder, kerner, frø, bønner og olivenolie. Æg, mælkeprodukter og fjerkræ, der blev opdrættet i hjemmet var jævnligt på bordet, og hvis du boede nær havet fisk spillet en stor rolle i kosten også.

Kylling, kanin og svinekød var de vigtigste kød, som igen var hjemme opdrættet og fodret med græs og madrester ikke kommercielt foder.

andre end olivenolie Fats var meget sparsomme og raffinerede fødevarer en ikke-eksisterende luksus. Så det er hvad vi har brug for at følge i dag friske lokale i -season frugt og grøntsager, bælgfrugter og nødder og mindre kød, især rødt kød.

Hvad skal der tilføjes et glas rødvin eller to med vores måltid og en familiesammenkomst af afslapning, nydelse og frem for alt tid. Tag din tid over et måltid, tid til at slappe af, nyde og nyde maden kærligt forberedt. Der er ingen rush at få måltid gange, det er en form for underholdning, der har været stort set tabt fra vestlige liv og værdier i dag.

Hvor Kommer Middelhavsdiæten Fra?

Middelhavet Diæt er baseret på kosten traditioner i Grækenland, Kreta og Syditalien omkring 1960’erne, hvor de laveste priser på kronisk sygdom og den længste levealder blev opdaget i de mennesker der.

Desværre disse dage, at navnkundige sund kost, sammen med den raske befolkning er faldet hurtigt.

Folk i Middelhavslandene lever længere

Eller de gjorde! Levetiden af ​​Middelhavet er større end de fleste andre områder og det britiske medicinske tidsskrift BMJ, der er offentliggjort en gennemgang af deres studier i middelhavskosten og fundet, at det er forbundet med betydelige sundhedsmæssige fordele, som omfatter lavere satser for hjertesygdomme, kræft, Parkinsons sygdom og Alzheimers.