Hvad er Nature Cure Dietary Therapy?

Hvad er Nature Cure Dietary Therapy?

DEL

Nature Cure, også kendt som Natural Therapeutics, har været praktiseret siden oldtiden, hvor Hippokrates troede på fordelene ved naturlige helbredende egenskaber knyttet til sol, vand og visse fødevarer. The Nature Cure tilbyder sine tilhængere en sund, nærende tilgang til at spise, som har flere sundhedsmæssige fordele for krop og sind.

Nature Cure Dietary Therapy

Disse dage, er der bogstaveligt talt tusindvis af forskellige kostvaner alle hævder at være den nyeste og bedste måde at flytte den pounds og øge energi niveauer. Men mange af disse nye kostvaner mislykkes at tilbyde en sund måde at spise på længere sigt, som er der, hvor naturen Cure kost er meget anderledes. Snarere end at vælge den nyeste vægttab modefænomen, det er værd at overveje at anvende simple anbefalinger anvendes inden Nature Cure kosten terapi, der er blevet identificeret som en fordel for både fysisk og psykisk sundhed. Men som med alle kost eller spise planer, er det vigtigt at søge læge, især for dem i den fede kategori.

Nature Cure Dietary Tips

En væsentlig forskel mellem Nature Cure tilgang til at spise og mange moderne kostvaner er, at mens førstnævnte anbefaler herunder mejeriprodukter, sidstnævnte er ofte hurtige til næsten dæmonisere mejeriprodukter. I komplementær medicin For Dummies, Young fremhæver yderligere Nature Cure kosten tips til at forbedre sundheden og velvære, som følger:

  • Spise en vegetarisk kost, der indeholder fødevarer, der er basisk, rig på mineralsalte og højt fiberindhold for at hjælpe elimination.
  • Vælg rå / levende fødevarer, som er pakket med levende enzymer og er meget nærende.
  • Brug enkle forbindinger såsom citronsaft og olivenolie.
  • Klip kaffe / te / alkohol / rygning, som er giftige og kan forårsage træthed.
  • Drik urtete såsom mælkebøtte te.
  • Undgå sukker / kunstige sødestoffer; bruge rå honning eller uraffineret ahornsirup i stedet.
  • Spise nødder / frø, som er høj i næringsstoffer og mineraler (såsom magnesium og zink).
  • Begrænse brugen af ​​salt og peber; bruge tang salte i madlavningen.

Nature Cure Fasting

Ud over at følge de Nature Cure terapi kosten tips, denne tilgang anbefaler også faste i korte perioder. Dette anses nyttigt for at hjælpe med at tage stress væk fordøjelsessystemet, der giver maven og tarmene en pause. Dog bør fastende aldrig foretages uden ordentlig lægeligt tilsyn. Enhver, der lider af en spiseforstyrrelse, især anoreksi eller bulimi, bør undgå at ændre kostvaner eller faste, da dette kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser.

Som fremhævet ovenfor har Nature Cure været kendt siden oldtiden, med hydroterapi, heliotherapy og kosten terapi anerkendt for at have flere sundhedsmæssige fordele. Vigtige kosten tips til Nature Cure kosten terapi, omfatter spise en vegetarisk kost, nødder, frø, drikker urtete og undgå sukker.