Naturlig Behandling for Skjoldbruskkirtel og Hyperthyreose

Naturlig Behandling for Skjoldbruskkirtel og Hyperthyreose

DEL

Hyperthyroidisme er en medicinsk terminologi, der beskriver de kliniske manifestationer relateret til en forøget produktion af thyreoideahormon.

Hvad er hyperthyroidisme?

Hyperthyroidisme er en lidelse, der udvikler sig på grund af produktionen af ​​store mængder af thyreoideahormon, og dens indvirkning på cellerne i kroppen.

Årsagerne til hyperthyreoidisme

Adskillige sygdomsfremkaldende faktorer er ansvarlige for udviklingen af ​​en over-aktiv skjoldbruskkirtel. Nedenfor nævnes de betydelige årsager:

 • Den almindeligste årsag til hyperthyreose er Graves’ sygdom. Sygdommen er karakteriseret ved forstørret skjoldbruskkirtel, der begynder at syntetisere store mængder af thyreoideahormon. Graves’ sygdom er en auto-immun sygdom, det vil sige, patientens eget immunsystem angriber skjoldbruskkirtlen. Immunsystemet frigiver anti-organer, der fastgør til bestemte steder på skjoldbruskkirtlen, og dette resulterer i skjoldbruskkirtlen produktion af forøgede mængder af hormonet.
 • En ensom knude i kirtlen er en anden vigtig årsag. Skjoldbruskkirtlen knuder, i det store og er godartede masser. De fremstiller for meget af skjoldbruskkirtelhormoner.
 • Thyroiditis, eller betændelse i skjoldbruskkirtlen, forårsager også en overdreven frigivelse af skjoldbruskkirtelhormoner.

Hyperthyroidisme symptomer

Følgende er manifestationer af hyperthyreose:

 1. Tab af vægt
 2. Hjertebanken og øget hjertefrekvens
 3. åndenød
 4. Træthed og udmattelse
 5. rystelser
 6. Heat intolerance
 7. Nervøsitet og irritabilitet
 8. Forstyrret søvn og søvnløshed
 9. Altered afføring
 10. Fravær af perioder eller lette perioder
 11. muskelsvaghed
 12. Hårtab

Hyperthyreose behandling

Når diagnosen stilles, forvaltning af hyperthyroidisme har brug for en omfattende plan. Et behov for at følge en tværfaglig tilgang, bestående af en korrekt kost, en konsekvent livsstil, regelmæssig motion og medicin.

Hyperthyroid kost: Hvilke fødevarer skal der spises

Her er en liste over specifikke fødevarer recepter, som hjælper i en vellykket forvaltning af en over-aktiv skjoldbruskkirtel:

 • Optrappe indtaget af korsblomstrede grøntsager: skjoldbruskkirtelhormoner brug tilstedeværelsen af ​​iod; derfor, forbrugende goitrogenic fødevarer, såsom Bruxelles spirer majroer kål,, blomkål, broccoli, grønkål, og, forstyrrer kroppens udnyttelse af jod.
 • Kassava, hirse og sorghum: også fungere som goitrogens og blokere adgangen til iod.
 • Soja: er en anden goitrogen.
 • Zinktilskud: en over-aktiv skjoldbruskkirtlen udtømmer zink i kroppen. Således tage et supplement og / eller øge den daglige indtagelse af zink rige fødevarer anbefales. Mandler, hvidløg, græskarkerner, ingefær, havre, jordnødder og valnødder er gode kilder til mineralet.
 • Calcium: calciummetabolismen tendens til at få påvirket derfor øge dit indtag af grønkål, majroer, mandler, figner, sesamfrø, broccoli, valnødder, soja, svesker og datoer. Undgå mælkeprodukter.
 • Vitamin C og vitamin E: disse vitaminer er kraftige antioxidanter, og bekæmpe oxidativ stress som følge af hyperthyreoidisme.

Hyperthyroidisme og kost: fødevarer som skal undgås

Eksperter anbefales at fjerne de følgende fødevarer fra den daglige kost. De forårsager alvorlig skade og forværre tilstanden betydeligt:

 • Gør væk med forarbejdede og konserverede fødevarer; de er fyldt med kemiske tilsætningsstoffer, farvestoffer, smagsstoffer og konserveringsmidler.
 • Må ikke forbruge raffinerede og denaturerede fødevarer, ligesom hvidt sukker, raffineret mel, pasta, transfedtsyrer, osv
 • Undgå tidskrævende fødevarer, der indeholder store mængder af jod, ligesom skaldyr og visse former for medicin.
 • Vigtigst er det, styre fri af kaffe, te, koffeinholdige drikkevarer, alkohol og tobak. De sive ud de vigtige næringsstoffer fra kroppen og påvirker den metaboliske aktivitet.