En ny kost for autisme? At finde alternativer til fast kost

En ny kost for autisme? At finde alternativer til fast kost

DEL

I de senere år har glutenfri, kasein-fri (faste) kost været den mest populære koste for børn med autism. Nogle forældre hævder streng overholdelse kosten har forårsaget dramatisk forbedring i deres barn, mens andre forældre finde kosten alt for besværligt og vanskeligt at følge. Mens de faste bruttoinvesteringer kost kan være en god start mod bedre ernæring, er der andre ting at overveje, når fodring en autistisk barn.

En vigtig overvejelse er, hvordan de fødevarer barnet spiser påvirker blodsukkeret levels.Focus på at opretholde stabile blodsukkerniveauer snarere end en streng eliminering af visse kosten komponenter kan gå en lang vej til at forbedre adfærd i autistiske børn.

Alternative kostvaner for Autisme

Ifølge neurolog Natasha Campbell-McBride MD i sin artikel med titlen “The Essential Kost til børn med autisme,” autistiske børn bør spise fødevarer i deres mest naturlige form. Hun siger de forarbejdede fødevarer forældre brødføde deres børn forårsage en hurtig stigning i blodsukkeret (hyperglykæmi) forårsager bugspytkirtlen til at pumpe ud masser af insulin meget hurtigt resulterer i et meget lavt niveau af blodsukker (hypoglykæmi). Dr. Campbell-McBride gjort gældende dette op og ned glukose rutsjebane er skadeligt for nogen, endsige autistiske children.Instead fodre kulhydrater i en stærkt bearbejdet form, siger hun at fodre kulhydrater i form af det meste rå frugt og grøntsager, således at blodsukkerniveauet vil stige gradvist. Mange af de fødevarer annonceret som faste bruttoinvesteringer er ofte bare stærkt forarbejdede fødevarer, der har haft kasein og gluten fjernes.

Går tilbage til mad i sin naturlige tilstand er også grundlaget for Specific Kulhydrat Diæt (SCD). Det kan lyde som endnu en restriktiv diæt, men det er en måde at spise mest sandsynligt praktiseres af vores forfædre længe før opfindelsen af ​​forarbejdede fødevarer. Mens denne diæt tillader nogle fødevarer en hulemand ville ikke sandsynligvis har på hånden (oste og yoghurt), hovedparten af ​​kosten består af grøntsager, frugt og uforarbejdede kød. De fødevarer tilladt svarer til dem i de faste bruttoinvesteringer kost, bortset fra at nogle mælkeprodukter er inkluderet og mange fuldkorn er udelukket. Ingen forarbejdede fødevarer er tilladt som kan forårsage en dramatisk udsving af blodglucose.

Implementering af en ny kost for autister

Eliminering af forarbejdede fødevarer og inddragelse af flere hele fødevarer (uforarbejdede grøntsager, frugt og kød) kan være nøglen til bedre adfærd. madlavning fra bunden, kan dog synes endnu mere besværligt end at købe speciale faste bruttoinvesteringer produkter og læse al mad etiket.

At lære at lave mad og involverer hele familien i tilberedning af måltider kan lette arbejdsbyrden forbundet med at forberede hele fødevarer.

Kræsne kan også drage fordel af madlavning lektioner. Et barn vil ofte forsøge en fødevare de kogte sig over en udarbejdet af en forælder. Også, kan frosne hjemmelavede måltider gøre spise godt mere bekvem.

Mens eliminering af allergifremkaldende og problematiske fødevarer vil helt sikkert medføre et barn til at føle sig bedre, idet kosten et skridt videre og bruger mad til at stabilisere blodsukkerniveauet kan også have en dramatisk indflydelse på en autistisk barns adfærd. Forældre, der er blevet frustreret over udgifter og besvær med den faste bruttoinvesteringer kost måske ønsker at koncentrere sig mindre om at finde fødevarer, der er glutenfri og kaseinbaseret fri og gå tilbage til en mere grundlæggende måde at fodre deres barn.