Opskrift på slankende Squashsuppe

Opskrift på slankende Squashsuppe

DEL

En mæthed med lavt kalorieindholdig suppe være nøglen til slankning succes. Når du forsøger at tabe sig, vil denne hurtig, nem, opvarmning opskrift holde dig tilfreds – uden fedt eller kalorier.

Ideelt set bør en fedtfattig suppe opskrift indgå i alle slankende kost, fordi ifølge forskningen er det bogstaveligt talt fylder dig op og holder sult i skak i længere tid end et solidt måltid.

Pakket med vitaminer og fibre, men ingen fedt, kan denne opskrift til slankende squash suppe gøres på under en halv time, og når du har haft din fylde, kan resten fryses i individuelle portioner størrelser til næste gang. Opskriften kan tilpasses til at smage, men som du vil se fra de ingredienser, der er anført, er der ikke tilsat fedt og suppen består hovedsageligt af sunde grøntsager. Du kan ønske kun at bruge en bouillonterning, eller udelade lager helt og tilføje flere urter og krydderier, hvis din kost kræver en lavere saltindhold.

Opskriften gør seks mellemstore skåle suppe, hver skål indeholdende ca. 30 kalier.

Slankende Squash Suppe

Ingredienser:

For at lave fire Skåle eller fire store portioner

  • 1 stor butternut squash, skrællet og kubik.
  • 2 store løg
  • 4 gulerødder skrællet og hakket
  • 4 fed hvidløg, knust
  • 2 pints hønsefond (lavet med 2 bouillonterninger)
  • 4 sticks selleri
  • Stor flok timian
  • 1 laurbærblad
  • ½ rød chili

Fremgangsmåde:

Først chop og skræl butternut squash gulerødder og kylling bouillonterninger, dæk med vand i en stor gryde og sat på et moderat varme til at lave mad. Nu hakke løg, selleri og hvidløg tilsæt chili og sted i en stor pande med laurbærblad og 100 ml vand, tænde for varmen og under konstant omrøring indtil løgene er kogt og blød i konsistens. Nu tilføje timian (ikke bekymre sig om at tage bladene fra woody stilk, fordi det vil være blandet alligevel) og hakket chili til løg blandingen og rør rundt, slukke for varmen. Når butternut squash og gulerødder er kogt, hæld indholdet i gryden (herunder lager) ind i panden med løg og kombinere alle ingredienserne groft. Nu blande ingredienserne med en stavblender, eller hælde ingredienserne i en standard blender (kan skal gøres på flere portioner afhængig af størrelsen af ​​blenderen).

Når alle blandingen blandes (så tyk eller tynd som du gerne) genopvarme og tjene toppet med en kvist timian.