Populære drikkevarer, der kan ødelægge en slankekur

Populære drikkevarer, der kan ødelægge en slankekur

DEL

Mange mennesker er klar over det åbenlyse faktum, at når de er på slankekur de bør ikke drikke sodavand på grund af de høje sukker niveauer samt de høje niveauer af kulhydrater. Men der er andre drikkevarer, der er ikke så indlysende, der kan ødelægge en diæt planen.

Hold dig væk væk fra sportsdrikke

Sport drikkevarer kan forårsage store problemer for en dieter. Folk behøver kun at forbruge sportsdrikke, når de ihærdigt udøver i en time eller mere; ellers vand er tilstrækkelig. Disse drikkevarer kan være nyttige i hydrating nogen, der erstatter mineraler og elektrolytter tabt i en hård træning. det høje antal af kulhydrater i sportsdrikke Dog kan skade en persons kost plan, hvis de ikke udøver og de spiser disse drikke. Hvis en person kan lide smagen af ​​disse drikkevarer, mange virksomheder, der gør sportsdrikke har lavere kulhydrat alternativer til folk, der ikke udøver, men bruger disse drikkevarer.

Iste kan afspore en kost

Iste, der kan købes i dagligvarebutikker kan være usundt for en person søger at tabe sig. Aromatiseret iste sædvanligvis fyldt med store mængder af sukker, og overskydende sukker forarbejdes til fedt ved stofskiftet. Hvis nogen er på en diæt plan, og de ønsker at drikke iste, bør de købe en sukker-fri mærke eller bruge traditionelle te poser og varmt vand.

Undgå appelsinjuice

Appelsinjuice har en masse vitaminer og mineraler, der er sunde, men desværre har det også om så meget sukker som en dåse sodavand. Der er reduceret sukker sorter af appelsinjuice, at folk på slankekur planer kan drikke, selv om nogle af disse mærker ikke smager meget ligesom deres kolleger med de højere sukker niveauer.

Kom ikke fløde og sukker i kaffe

Kaffe i sig selv er helt fint at drikke, når nogen er på slankekur, men den fløde og sukker, som mange mennesker sætter i kaffe gør det til et dårligt valg for en person søger at tabe sig. Hvis en person, der slankekure ønsker at have kaffe, bør de tage det sorte fordi tilsætte sukker kan føre til kroppen metabolizing det som fedt, og der er et højt niveau af fedt i kaffefløde samt.

Slankekure handler ikke kun om mad

Drikkevarerne er nævnt i denne artikel, kan være lige så slemt som at spise donuts eller kage til en person på en diæt. Iste eller kaffe med fløde og sukker kan havde som en lejlighedsvis behandler, men regelmæssigt indtager disse drikkevarer vil gøre det svært for en person tabe sig og vil hindre yderligere vægttab. Når nogen slankekure det bedste valg af drik er plain gamle koldt vand. Koldt vand har ingen fedt, kulhydrater eller kalorier og metabolisme faktisk bruger energi til at varme koldt vand op, som det er ved at blive behandlet, som vil hjælpe en diæter tabe sig.