Sådan tilretter du din kost på 4 effektive måder

Sådan tilretter du din kost på 4 effektive måder

DEL

Disse dage, ser det ud til, at alle er på jagt efter en kost, der virker.

Det er svært nok til at ændre spiseadfærd uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt kosten er en god én eller ej.

Her er nogle forslag til at bygge ind i en vellykket kost:

Supplerende Fiber: Øge mængden af ​​fiber i den daglige kost. Hvis det virker for svært at få den rette mængde fiber, overveje at tage en supplerende fiber produkt. Der er nogle fiber produkter på markedet, som er meget effektiv, men ikke forårsager den gas, som folk bekymre sig om med supplerende fiber. Fiber kosttilskud kan hjælpe folk til at tabe.

Hele fuldkorn: Det er en fantastisk måde at få mere fiber i kosten er ved at spise hele hvede fødevarer. De fleste mennesker virkelig foretrækker mad lavet med hvidt mel, men hele hvede fødevarer er ikke dårlig, når ganen bliver vant til dem. Prøv at have en sandwich på hele hvede pita i stedet for hvidt brød. Folk er ofte overrasket over den store tilfredshed, de kan modtage fra en lys sandwich, der er lavet af hele hvede pita. Det er en ideel kost mad på grund af det høje fiberindhold og er perfekt til frokost. Bare placere nogle tomat og salat samt nogle avocado og salsa på hele hvede pita til en lækker frokost.

Smoothies: Smoothies er så lækker og de kan hjælpe med kosten. Sørg for, at smoothie er omkring to hundrede kalorier og er lavet af almindelig nonfat yoghurt. Det er bedre for den kost, hvis fiber supplement og hør sættes i smoothie så godt. Put favorit frugt i at levere lækker falvor. Mange mennesker oplever, at drikke smoothies er en fornøjelse.

Flere bønner: Hvis der er en perfekt mad til en person på en diæt, kan det godt være bønner. Bønner er fulde af fiber, protein og næringsstoffer. Folk føler sig fuld efter at have spist bønner, og de næres og fuld af energi. Nogle velsmagende typer af bønner er linser, nyre, navy, pinto og sort. Bønner kan sættes i salater og sandwich eller serveres som en side parabol.

Disse er nogle anbefalinger til, hvordan man kost effektivt. En kost behøver ikke at være svært, men det indebærer adfærdsændring. Heldigvis er der så mange lækre muligheder for fødevarer at spise på en diæt. Embrace den holdning, at det er sjovt at eksperimentere og en kost kan endda komme til at være slags sjov.