Skinny Bitch med Rory Freedman og Kim Barnouin: Om de sundhedsmæssige fordele...

Skinny Bitch med Rory Freedman og Kim Barnouin: Om de sundhedsmæssige fordele ved en vegansk kost

DEL

Hvis læseren kan komme forbi den hyppige og til tider vulgære sprog, der er slynget gennem siderne, Skinny Bitch tilbyder en hel masse information om fornuftige spisevaner. Dette er en snarky, konversation-lignende bog, der præsenterer læserne med svimlende fakta om hvorfor vores nuværende spisevaner er dårligt for vores helbred, hvordan vores valg af fødevarer gør os fede og bidrage til et væld af sygdomme og tilbyder en realistisk middel til at få sundere (og som et resultat, tyndere).

Vi er, hvad vi spiser: Det Veganske valg

Hvad der virker om denne bog er, at dens tilgang er fuldstændig ikke-traditionelle. Der er ingen get-tynde-hurtige kostvaner og tonen i bogen har en tendens til at komme på tværs som uhøfligt at dem, der er let fornærmet. Men bogen giver, dem, der søger at tilpasse en sund livsstil og nå deres vægttab mål en helt logisk måde at gøre det ved at blive veganer.

Skinny Bitchopfordrer læserne til at opgive alle rødt kød, fisk, fjerkræ og mejeriprodukter og i stedet spiser kun ernæringsmæssige, organisk, plante-baserede fødevarer. De støtter deres punkt ved at henvise til forskellige undersøgelser, udtalelser fra læger og ved at tilbyde rå følelsesmæssige oplysninger. En af de mest brutalt ærlig kapitler i bogen indeholder sider med citater fra slagtning internt og kød-pakning medarbejdere, der præsenterer mave-kærning skildringer af, hvad de har set og gjort i navnet på fødevareproduktion.

Bortset fra den grafiske afbildning af slagteribranchen og øjenåbnende undersøgelser og afslører populære myter omkring vegetarer, Skinny Bitch også formår at bringe lys den bureaukrati, der omfatter offentligt skabte grupper såsom FDA, EPA og USDA. Disse grupper, der blev angiveligt skabt til at føre tilsyn vores mad bliver købt af kød / fjerkræ / mejeri interessegrupper på forbrugerens regning.

Skinny Bitch Livsstil

Forfatterne af Skinny Bitch er forfriskende stumpt og informativ i hele bogen. I stedet for at prædike en ny kost fad til en verden af ​​kvinder søger desperat efter den hellige gral af vægttab, denne bog giver ingen overnattende mirakler og ingen kalorie optælling. Den understreger, at byrden af ​​vægttab succes eller fiasko er et resultat af den mad valg, vi træffer.

Sund fornuft adages ( “hvis du spiser fede, forarbejdede fødevarer, vil du være fedt”) vrimler og gøre læseren føler noget trøstet, at de har alle de nødvendige værktøjer til at gøre bedre fødevarer valg og opretholde en sund livsstil.

Hvem er de der Skinny Bitches

Rory Freedman og Kim Barnouin, forfattere og honorære “Skinny Bitches” har et imperium af bøger gearet til at holde kvinder på en sund spor og at “tage sig af bod [erne] de blev velsignet med” (s. 224). Begge forfattere omfavne en vegansk livsstil og Barnouin besidder en Master of Science grad i Holistisk Nutrition.

Ud over Skinny Bitch, Freedman og Barnouin har tilføjet en kogebog (Skinny Bitch i Kitch), samt en guide til sund kost for gravide kvinder (Skinny Bitch: Bun i ovnen). Den Skinny Bitch brand er også frigive fitness dvd’er, der binder ind på sund livsstil prædiket i bøgerne. Damerne også lanceret deres egen Skinny Bitch hjemmeside for dem sultne efter mere, som omfatter lister over anbefalede fødevarer.

Sjofel sprog til side, denne bøger er fantastisk til nogen tænker at tilpasse en vegansk livsstil (selvom bogen er skrevet i en stil rettet mod kvinder, kan mænd tage væk en masse nyttig information samt) eller nogen er interesseret i at vide mere om ernæring i generel. Det er en meget hurtig læst og byder på masser af ressourcer til at få læserne i gang på deres vej til at blive veganere (anbefalede fødevarer, måltid planer, foreslog at læse lister, restaurant guider, reference hjemmesider og en liste over dårlig eller potentielt dårlig indholdsdeklaration.

Kilder:

Skinny Bitch af Rory Freedman og Kim Barnouin

ISBN # 0762424931

Løb Tryk

Paperback, 224 sider