Spisesteder med en Sensitive Diæt

Spisesteder med en Sensitive Diæt

DEL

At spise ude på en restaurant er ikke, hvad det plejer at være. Med så meget vægt på en sund kost, kalorie kontrol, portionsstørrelse, og sunde alternativer, hvad der engang var en dato nat flugt er nu noget af en velgennemtænkt drift.

Måske mere kompliceret at ernæring, men kommer til at en restaurant, når du er allergisk over for de fleste elementer i menuen.

Jeg taler om at opretholde en streng gluten og kasein fri kost, mens du nyder en aften i byen med venner eller familie. I årevis indtaste en restaurant med disse begrænsninger var næsten uhørt; efter alt, der er så mange ting, der kunne gå galt. Med rasp i opskriften på burgere, croutoner på en salat, mejeri i ranch dressing, smør på broccoli, og så videre, er det ikke underligt mennesker, der bor på en gluten og kasein fri kost veg bort fra spise virksomheder i så lang tid. For mange på denne streng diæt, kan konsekvenserne af ikke at følge det være alvorligt skader, og derfor er risikoen bare ikke værd at bekymre sig.

Dog ikke mere frygte. Vi lever i en tid, hvor heldigvis kost er på forkant med vores kulturer samtaleemner.

Det er ikke længere usædvanligt at være veganer, betyder ordet gluten ikke brug for en definition bag det, og næsten alt er tilladt, når det kommer til at bestille mad den måde du ønsker det. Mange restauranter er imødekommende disse ændringer, og selv tilpasse deres menuer for at holde trit med deres kunder stadigt stigende viden om mad.

Så hvis du er en af ​​de mennesker på en diæt, og er blevet skræmt ud af at gå ind i den nye restaurant alle dine venner rave om, tage hjertet og næste gang de går … slutte sig til dem! Bare husk et par ting i løbet af din udflugt:

  • Det er i orden at tale til kokken.Han eller hun vil ikke bide, og de vil have dig til at nyde din mad. De ville hellere du ikke ender på hospitalet efter dit måltid, så er du velkommen til at fortælle dem nøjagtigt, hvordan du vil have din mad tilberedt.
  • Sørg for at dække dine baser.Husk, at grøntsager ofte er kogt i smør, kylling og bøf er marineret i noget du måske ikke ønsker at spise, og nogle burgere er lavet med rasp. Hvis du har et spørgsmål, eller en snigende mistanke noget kan ikke være rigtigt, spørge om det.
  • Bestil hvad du er fortrolig med at spise.Hvis du altid spiser kylling og salat til middag, starte der. Du vil have din første udflugt til at være behageligt, og ikke fuld af det ukendte. Den første gang er måske ikke det bedste tidspunkt at bestille pecan crusted laks med speciel sauce. Vent, indtil du er fortrolig med restauranten og hvordan deres mad tilberedes, så et eller andet sted ned linjen, når du har det godt, skal du vælge noget fra menuen og give udtryk for, hvordan du vil have det parat.

Vær forsigtig med dette nye liv af jeres, men nyde det. Det er en helt ny verden derude.