Sunde kosttips til seniorer: Følg kostplan med lavt fedtindhold, lavt kolesterol, lavt...

Sunde kosttips til seniorer: Følg kostplan med lavt fedtindhold, lavt kolesterol, lavt sukkerindhold

DEL

Hvis en persons læge har tilkendegivet, at en person har højt blodtryk, højt kolesteroltal, eller andre typiske sundhedsproblemer, der står seniorer.

det er nemt at kaste håndklædet i ringen. Efter alt, alt, hvad der smager godt er dårlig, ikke? Ikke altid. Mens hurtige og frosne fødevarer er altid en bandlyst, er der masser af sunde indstillinger på grund af eksplosionen af ​​helsekost butikker, co-ops og landmændenes markeder.

Mayo Clinic og American Health Association anbefale disse retningslinjer for nogen forsøger at følge en sund kost for at undgå besværlige problemer som diabetes eller hjertesygdomme.

De følgende beregninger er baseret på en 2.000 daglige kalorie kost.

Kulhydratinformation til seniorer

Kulhydrater er ikke nødvendigt fjenden. Faktisk er komplekse kulhydrater er faktisk ganske godt for kroppens sundhed. Folk bør sigte mod at spise mellem 225 og 325 milligram kulhydrater om dagen. Fremragende kilder til komplekse kulhydrater omfatter hele hvede og andre kornsorter, bønner og frugter.

Proteinrig Ernæring

Folk bør sigte efter 50 til 175 gram protein om dagen. Store kilder til protein omfatter tofu, bønner, linser og magert kød. Fisk er også en god kilde til protein, men fisk bør indtages kun to gange om ugen, fordi kraftig forurening i havet har gjort populær skaldyr (som tun) høj i giftstoffer som kviksølv.

Typer af Sukker

Raffineret sukker, som findes i forarbejdede fødevarer, er helt unødvendigt for kroppens sundhed. Hvis en persons læge har anbefalet en lav-sukker kost, så det betyder, at de skal forbruge ikke mere end 40 gram om dagen. Naturligt sukker findes i frugt er en undtagelse; medmindre en læge har beordret visse frugter off-grænser, kan de blive spist frit af de fleste seniorer.

Typer af fedt

Der er grundlæggende to former for fedt: den gode slags, og den dårlige slags. Mættet fedt og transfedt er de dårlige slags. En person bør begrænse mættet fedt indtag til ikke mere end 15 gram per dag, og transfedt bør begrænses til under to gram per dag.

Monoumættede og flerumættede fedtstoffer er de gode former for fedt, og er afgørende for et sundt hjerte. Disse typer af fedtstoffer kan findes i enkeltumættet fedt er typisk høj i vitamin E. Velegnet fedt kan findes i olivenolie, canolaolie, jordnøddeolie, solsikkeolie, sesamolie, valnødder, omega-3 fede fisk og avocadoer.

Folk bør sigte for i alt mellem 44 og 78 gram fedt pr dag.

Naturlige Fibre

Spise masser af god fiber hjælper seniorer med afføring og generelt holder tarmen regelmæssig. Gode ​​fiber kilder omfatter bladgrøntsager, hele korn, æbler og appelsiner. Seniorer bør sigte i mellem 30 og 38 gram fibre per dag.

Natrium niveauer

Natrium er den største synder, når folk har forhøjet blodtryk. Lempelse op på salt, og undgå alle forarbejdede fødevarer er den vigtigste måde at slippe af natrium i ens kost. En diæt med lavt natriumindhold betyder at spise mindre end 1.500 mg natrium per dag.

Kolesterolindtage

Desværre lider mange seniorer fra højt kolesteroltal, der kan næsten altid spores tilbage til fødevarer med højt kolesterol og fedt. Seniorer bør sigte efter mindre end 200 mg per dag af kolesterol, hvis en læge har bestilt en lav-kolesterol kost.

Selv om det kan virke som en skræmmende opgave, kan seniorer faktisk ånde lettere at vide, at ernæringsmæssige data er tilgængelige på næsten alle fødevarer, og den ernæringsmæssige værdi af frugt og grøntsager kan nemt findes. Nøglen til at spise en sund kost er simpelthen altid se på etiketterne og følg ekspert retningslinjer.