Vægttab på tre dage: Frugt og Grønt

Vægttab på tre dage: Frugt og Grønt

DEL

Selv hvis du er på slankekur efter kun tre dage, kan du stadig føler behagelige ændringer i din krop.

For at opnå synlige resultater, så prøv at spise ubegrænset mængde af grøntsager og frugter, og reducere mængden af ​​protein du indtager i tre dage.

Det vigtigste ved denne tre-dages kost er, at du ikke behøver at sulte. Når din krop mistanke om, at du sulter, det gemmer ekstra fedt, så man kunne overleve længere i en reel sult situation. Med denne diæt, kan du spise så meget som du vil, bare vælge produkter, der ikke har meget fedt og er rig på vitaminer og mineraler (primært grøntsager og frugter).

Når du først starter den kost vil du føle, hvor jævnt og naturligt det kører. Når du kost i tre dage og vænne sig til tanken, kan du gradvist øge mængden af ​​dage, som du kost hver måned (f.eks du kan kost i tre dage hver en, to eller tre uger).

Frugt og grøntsagers fordele

Formålet med denne kost er dobbelt: først, det er et effektivt vægttab program (i gennemsnit vil du miste to kilo i tre dage); sekund, vil spise nærende frugt og grøntsager til en kort periode give din krop tid til at rense sig selv, afgifte og rense. Som et resultat, vil din hud blive glattere, og du vil føle sig mere aktivt og energisk end nogensinde. Frugt og grøntsager indeholder mindst fedt og maksimum vitaminer, som et resultat de er ideelle til vægttab formål.

For at gøre kosten endnu mere effektiv, forbruge 1 g C-vitamin om dagen for at forbrænde fedt og gøre dit immunforsvar stærkere. Det vil også hjælpe, hvis du drikker en til to liter vand om dagen, da det vil afgifte organismen og gøre processen med vægttab mere vellykket.

Frugt, grøntsager og sundhed

Frugt og grøntsager har en meget positiv effekt på vores hjerne og nervesystem. Ved at spise store mængder af frugt og grønt hver dag, du stimulere dine hjernefunktioner og som et resultat, du kan tænke hurtigere og huske informationer hurtigere.

Frugter og grøntsager er rige på antioxidanter og antiinflammatoriske polyphenoler – elementer som sænker risikoen for at udvikle hjernen og nervesystemet sygdomme. Således tre-dages frugt og grøntsager kost er ikke kun en naturlig og effektiv vægttab program, men også et vigtigt skridt i retning af velvære og et sundt liv