Vægttabskirurgi kræver betydelige Livsstilsændringer

Vægttabskirurgi kræver betydelige Livsstilsændringer

DEL

Forekomsten af ​​fedme fortsætter med at stige årligt, med de seneste statistikker viser en tredjedel af alle voksne i USA er overvægtige.

Fedme er defineret som havende et BMI på 30 eller derover, og er knyttet til flere sundhedsmæssige betingelser såsom diabetes, hypertension, hyperlipidæmi og søvnapnø. Mange enkeltpersoner overvejer muligheden for at gøre livsstilsændringer gennem metoden til vægttab kirurgi. For dem med en BMI på 40 eller mere, eller 35 til 40 med en af ​​disse sundhedsmæssige bekymringer, kan kirurgi være en effektiv måde at vende eller forbedre disse betingelser samt hjælpe patienten kaste overskydende pounds.

Vægttab kirurgi helbreder ikke trøstespisning

På grund af sin vægttab effektivitet, er mange mennesker tiltrukket af muligheden for vægttab kirurgi. Mens kirurgi sikkert kan hjælpe en person mister en enorm mængde af overvægt, er der visse aspekter af enhver vægttab program, der kirurgi ikke kan løse. Et af disse aspekter er komfort fødevarer. Komfort fødevarer har normalt spises som en reaktion på negative følelser af stress, snarere end sult. Nogle af disse negative følelser er:

  • depression
  • kedsomhed
  • ensomhed
  • vrede
  • angst
  • frustration
  • problemer i parforholdet

Tendensen til at bruge mad til at trøste og lindre spændingerne i livet er ikke fast ved operation. Hvis kæmper med følelsesmæssige spise og mad udløser før vægttab kirurgi, vil den kamp fortsætter. Kirurgi ændrer ikke den måde, en person reagerer på mad. Når man ser på muligheden for vægttab kirurgi, skal tages under omhyggelig overvejelse problemer med følelsesmæssige spise. Give ind i disse cravings kan forårsage vægttab boder og endda vægtforøgelse. Følelsesmæssig nød skal håndteres forskelligt efter operationen.

Trøstespisning og fedmekirurgi

En undersøgelse blev udført af Sarah Fischer og andre på 144 Roux en Y gastrisk bypass kirurgi patienter i forhold til følelsesmæssige spise. Formålet med undersøgelsen var at opdage den indvirkning, som præ-kirurgi spisevaner havde på patienter, som gennemgik fedmekirurgi. Undersøgelsen fandt, at dem, der var høje følelsesmæssige spisere før operation tendens til at have højere niveauer af depression, overspisning, og spiser som reaktion på påvirkninger udefra end lavere følelsesmæssige spisere før operation gjorde.

Vægttabskirurgi succes afhænger livsstilsændringer

Bypass operation omstrukturerer fordøjelsessystemet. Under proceduren i toppen af ​​maven hæftes slukket og en mindre golfbold størrelse pose er skabt til at hjælpe patienten fysisk spiser mindre. En del af tyndtarmen derefter omdirigeret at formindske arealet af absorptionen overfladen af ​​tarmen tilvejebringer. Som posen bedres, vil dens størrelse langsomt strække indtil dets stand til at indeholde ca. 6 til 8 ounce af fødevarer.

Denne operation procedure forårsager også en indledende reduktion i hormonet ghrelin. Dette hormon, når forhøjet, er ansvarlig for at gøre en person føler sig sulten. Manglen på sult i forbindelse med fedmekirurgi er en midlertidig situation. Når kroppen heler og gendanner fra proceduren, vil sult vende tilbage. Det er vigtigt at forstå, at på trods af de fysiske korrigerende foranstaltninger, en person stadig behov for at fokusere på at lære, hvordan man laver sund mad valg.

Hvis følelsesmæssige spise får lov at fortsætte efter operationen, kan det sabotere en persons vægttab indsats. For nogle personer, følelsesmæssige spise og fødevarer udløser udgør en alvorlig trussel mod succes vægttab kirurgi. En betydelig del af vægten kan genvandt i årene efter den kirurgiske procedure, hvis der ikke tages skridt til at overvinde tendensen til at bruge mad til komfort.

Vægttab kirurgi har vist sig at være et effektivt redskab til at hjælpe en person nå deres sundhed og vægttab mål. Det er imidlertid nødvendigt beslutningen om at gå ind i denne type program, der skal foretages omhyggeligt, med en forståelse af, at selv med vægttab kirurgi, vil vægttab være en udfordring. At finde måder at håndtere livets stress og andre negative følelser uden at dreje til mad bliver ikke let. Succes er muligt, men det kræver vilje, engagement, og frem for alt andet, fuld overensstemmelse til programmet.