Den Vegetarisk kost – lever længere, sundere og slankere

Den Vegetarisk kost – lever længere, sundere og slankere

DEL

Skift over til en vegetarisk kost kan være oprindeligt svært for dem, der er vant til at spise kød hver dag, men i det lange løb, er det meget sundere end alternativet. Vegetarer er mindre tilbøjelige til at blive offer for lidelser som hjerte-kar-sygdomme, brystkræft og osteoporose i tilfælde af kvinder, og fedme.

Sundhedsmæssige fordele af vegetarisk

Hjertesygdom er den hyppigste dødsårsag i USA, efterfulgt af kræft. Det høje niveau af mættet fedt og kolesterol i kød er en af ​​de vigtigste årsager til hjerte-karsygdomme i dem, der spiser kød på en regelmæssig basis. Da vegetarisk kost er fedtfattig, er risikoen for at udvikle hjertesygdomme stærkt reduceret i vegetarer.

Kvinder, der spiser rødt eller forarbejdet kød hver dag, er mere sandsynligt, at kontrakten brystkræft, ifølge en undersøgelse offentliggjort i British Journal of Cancer. Dette ses især hos kvinder, som har passeret overgangsalderen. De beviser erhvervet af undersøgelsen viser, at kvinder, der spiste mest rødt kød var 56 procent større sandsynlighed for at udvikle brystkræft, mens kvinder, der spiste mest forarbejdet kød oplevede en 64 procent stigning i risikoen faktor.

Vegetarer har også en tendens til at leve længere. En undersøgelse foretaget af det tyske Cancer Research Center viser, at vegetarisme reducerede risikoen for tidlig død i 50 procent af mændene og 30 procent af kvinderne. Det er også bevist, at vegetarer er mindre modtagelige for fedme som deres kost er lav på fedt, kolesterol og protein. Mens dem, der har brug for en høj-protein kost kan stå over for en udfordring i at finde vegetariske fødevarer med et højt proteinindhold, i almindelighed, vegetarisme er sundere.

Vegetarisme reducerer skader på miljøet

Millioner af dyr slagtes over hele verden hver dag for at fodre mennesker. 1.680 dyr aflives hvert sekund for fødevarer alene. Kalvekød produceres ved at tage kalve væk fra deres mødre ved fødslen, holde dem lænket i små kasser og tvangsfodring dem med et anæmi-fremkaldende væske formel. Disse er blot et par eksempler. Det sande omfang af tortur, at dyr bliver sat igennem for at skaffe mad til mennesker er overvældende.

Vedtagelsen af ​​en vegetarisk kost hjælper med at reducere antallet af sådanne grusomheder. Jo mere antallet af mennesker, der bliver vegetarer det mindre ville være efterspørgsel efter kød, og at mange flere dyr ville blive sparet hver dag. Også ville mængden af ​​affald og forurening som skyldes de husdyrhold reduceres drastisk, hvis efterspørgslen på kød aftager.

Vegetarisme helbreder krop, sind og verdensbanken

De sundhedsmæssige fordele ved at gå vegetar er mange. Ud over at have en bedre chance for at undgå hjertesygdomme, cancer, osteoporose og endda fedme, vegetarisme hjælper miljøet ved at forårsage en reduktion i antallet af dyr, der er slagtet og ved at nedbringe mængden af ​​forureninger og affald produceret af husdyr opdrættet for fødevarer .